ΑΕΚ και Πάφος έμειναν στο ισόπαλο 2-2 2-2 (Αίτόρ 45', Ροντέν 58'/Τάνκοβιτς 24', Σούνιτς 41') στην Αρένα της Λάρνακας για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ. Στους 72 βαθμούς η παφιακή ομάδα, στους 61 οι Λαρνακείς.
Η ΑΕΚ είχε σημαντικές ευκαιρίες για το γκολ, η Πάφος όμως ήταν ουσιαστική και πήρε το ζητούμενο στο α΄μέρος.
Στο 9' ο Φαράζ πάσαρε στον Εκπολό που έκανε το σουτ, σημαδεύοντας το δεξί δοκάρι της εστίας του Ίβουσιτς, ενώ σε ακόμα δύο περιπτώσεις οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες για το γκολ με τους Φαράζ, Ροντέν, Τσακόν.
Οι φιλοξενούμενοι με ουσιαστικό τρόπο κατάφερε να πάρει το προβάδισμα: Στο 24' ο Πέπε πάσαρε στον Τάνκοβιτς ο οποίος έστειλε την μπάλα στην περιοχή με το δεξί, ο Αθανασιάδης αιφνιδιάστηκε και η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα.
Στο 41' ο Τάνκοβιτς πάσαρε στον Μπρούνο που έδωσε την ασίστ και ο Σούνιτς με το δεξί έκανε το 0-2 και η Πάφος έγινε η πρώτη ομάδα που σημειώνει δύο γκολ στο α' ημίχρονο στην έδρα της ΑΕΚ.
Στο 45'+2' ο Σίλβα... πάσαρε στον Αϊτόρ που έστειλε την μπάλα στα δίκτυα με αριστερό σουτ, για το 1-2 διαμορφώνοντας το σκορ α' μέρους στην Αρένα.
Στο 58' ο Καμπρέρα έδωσε την κάθετη πάσα στον Αϊτόρ που έκανε το γύρισμα-ασίστ και ο Ροντέν με αριστερό πλασέ έκανε το 2-2.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, με τις Αρχές να φαίνεται πως βρίσκονται ένα βήμα πριν τη σύλληψη των εκτελεστών.
Η ΚΟΠ ανακοίνωσε τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας των αγώνων της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Τετάρτη.
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με τον Stoiximan, συνεχίζουν την ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή και του καλύτερου τέρματος κάθε μήνα στην Cyprus League by Stoiximan.
Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους αθλητικούς συντάκτες που πήγαν απόψε στο στάδιο «Αλφαμέγα» για να εργαστούν για τον αγώνα Άρης-ΑΕΛ, αφού διαπίστωσαν ότι το φουαγιέ των δημοσιογράφων είχε αναβαθμιστεί!