Με Κουλιμπαλί η αποστολή της Ομόνοιας για το «αιώνιο» ντέρμπι!

Με Κουλιμπαλί η αποστολή της Ομόνοιας για το «αιώνιο» ντέρμπι!

Ενημέρωση από την Ομόνοια:

«Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (13/04) αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κίτσος, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Γιόβετιτς, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Μάριτς, Χαμάς, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Μπεζούς, Αλιούμ.

Ο Μίκαελ Ιγκεμπρίτσεν λόγω ενοχλήσεων θα περάσει από περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ, θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cablenet. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η «αραβική μέθοδος» που δροσίζει το σπίτι χωρίς κλιματιστικό - Το παλιό κόλπο από το Μαρόκο που επιστρέφει λόγω καύσωνα

Η «αραβική μέθοδος» που δροσίζει το σπίτι χωρίς κλιματιστικό - Το παλιό κόλπο από το Μαρόκο που επιστρέφει λόγω καύσωνα

Μια παραδοσιακή τεχνική από το Μαρόκο βοηθά στη μείωση της θερμοκρασίας στο σπίτι χωρίς κλιματιστικό. Πώς λειτουργεί η φυσική ψύξη.