Έπος: Ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου έκανε πρόταση γάμου στην καλή του στο ημίχρονο του ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα!

Έπος: Ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου έκανε πρόταση γάμου στην καλή του στο ημίχρονο του ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο ρεπόρτερ Δημήτρης Πετρωτός έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ΑΕΛ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς όπου θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή στη Stoiximan Super League, ωστόσο ο εν λόγω αγώνας είχε ακόμη μεγαλύτερη σημασία για τον ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου του ΣΚΑΪ.

Βλέπετε, ο ανταποκριτής του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 Δημήτρης Πετρωτός, άδραξε την ευκαιρία του εορταστικού κλίματος στην AEL FC Arena και κατά τη διάρκεια της διακοπής στο ημίχρονο, έκανε πρόταση γάμου στην καλή του!

Η κοπέλα είπε το πολυπόθητο «ναι», με τις στιγμές που ακολούθησαν να είναι επικές, καθώς όλο το γήπεδο αποθέωσε το ζευγάρι.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Μαζωνάκη: Ερευνώνται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος οι δύο γιατροί, ανοίγουν οι λογαριασμοί τους

Υπόθεση Μαζωνάκη: Ερευνώνται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος οι δύο γιατροί, ανοίγουν οι λογαριασμοί τους

Με εντολή του επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, ξεκινά άμεσα έρευνα επικεντρωμένη στους γιατρούς που εμπλέκονται στην υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη προκειμένου να διερευνηθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.