Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Έκτορ Γκονζάλες, μετά το τέλος του αποψινού αγώνα στο «Αμμόχωστος» με αντίπαλο την ΑΕΛ, για την 4η αγωνιστική των πλέι-άουτ.
«Αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες, με πολύ πάθος και χαρακτήρα κόντρα σε μία πολύ καλη ομάδα, όμως κάναμε αλλαγή στο δεύτερο μέρος τον Μπεχαράνο γιατί είχε κάρτα και αυτό μας κόστισε, αφού γιναμε πιο αργοί στο παιχνίδι μας. Δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι και πρέπει να δούμε μπροστά.
Δείξαμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος και θα σταθω κυρίως στην ψυχολογία των παικτών μου. Ήμασταν αγχωμένοι και ασφαλώς το πρώτο τέρμα της ΑΕΛ μας πλήγωσε και χάσαμε αρκετά τη συγκέντρωση μας. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε ξανά το ματς, όμως πάλι δεχθηκαμε τέρμα και αυτό δεν μας άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης».
Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Έκτορ Γκονζάλες, για το αποψινό (19:00) ματς στο «Αμμόχωστος» με αντίπαλο την ΑΕΛ, για την 4η αγωνιστική των πλέι-άουτ:
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Μιχαήλ, την επομένη της σπουδαίας εκτός έδρας νίκης της ομάδας του επί της Ομόνοιας Αραδίππου.