Με κίνητρα στο Αμμόχωστος (Πιθανή εντεκάδα)

Με κίνητρα στο Αμμόχωστος (Πιθανή εντεκάδα)

Η ΑΕΛ πάει στην Λάρνακα με στόχο την νίκη κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα

Η ΑΕΛ ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία της στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και με τρεις συνεχόμενες νίκες κατάφερε να ξεφύγει από τον κίνδυνο και πλέον να παίζει πιο άνετα. 

Σήμερα κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα η ομάδα του Μάριου Νικολάου θέλει να πάρει άλλο ένα τρίποντο έτσι ώστε να συνεχίσει το νικηφόρο Σερί και την ίδια ώρα να στείλει το μήνυμα ότι μέσα από μια δύσκολη χρονιά έχει τον τρόπο να την κλείσει καλά. 

Στα αγωνιστικά νέα εκτός θα είναι ο Λεσοβόϊ και ο Θεμιστοκλέους. Επιστρέφουν Ουεντραόγκο και Μάμας. 

Πιθανή εντεκάδα είναι οι Μπράγκα,  Παναγιώτου,  Κονσταντίνι,  Ουεντραόγκο,  Νεοφύτου,  Ζαχαρίου,  Μάμας,  Γκλάσβιτς,  Σινκ,  Ζε Τούρμπο,  Τρισκόφσκι. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το οικονομικό κόστος της απόλυσης Ελ Μαέστρο: Η προνοητικότητα της νέας διοίκησης που γλίτωσε την Ανόρθωση από τα χειρότερα

Το οικονομικό κόστος της απόλυσης Ελ Μαέστρο: Η προνοητικότητα της νέας διοίκησης που γλίτωσε την Ανόρθωση από τα χειρότερα

Το «διαζύγιο» της Ανόρθωσης με τον Νέστορ Ελ Μαέστρο και το επιτελείο του θα κοστίσει συνολικά 50.000 ευρώ στην ομάδα της Αμμοχώστου.

BEST OF THEMASPORTS