Ο Ευρωβουλευτής, Μιχάλης Χατζηπαντέλα στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1, μίλησε και για το ζήτημα του επενδυτή στην Ανόρθωση, μετά τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον Άραβα επενδυτή,.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το ενδιαφέρον που προκύπτει είπε: «Δεν πρέπει να πετούμε στα σύννεφα, η συμφωνία που υπογράφτηκε είναι εμπιστευτικότητας, είχαν υπογραφτεί στο παρελθόν άλλες 2-3 με άλλους επενδυτές. Ένας από αυτούς στο παρελθόν, αν δεν κάνω λάθος τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο ήρθε και στην Κύπρο και είδε και το γήπεδο αλλά δεν προχώρησε τίποτα. Εντάξει, υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται να επενδύσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα είναι όμως θετικό».
Σε ερώτηση από τον Νικήτα Κυριάκου αν βρίσκονται σε συζητήσεις με αυτόν τον επενδυτή, ο Μιχάλης Χατζηπαντέλα απάντησε ότι: «Στάλθηκαν τα στοιχεία και εμείς κάναμε έναν έλεγχο για να δούμε ότι δεν είναι κάποιος διεφθαρμένος, ότι δεν είναι κάποιος μαφιόζος, με μία ομάδα που διόρισε το διοικητικό συμβούλιο της Ανόρθωσης και την ηγούμαι εγώ. Θεωρούμε ότι με αυτόν τον άνθρωπο μπορούμε να υπογράψουμε μία συμφωνία, υπογράφτηκε μία συμφωνία εμπιστευτικότητας και από τον συγκεκριμένο επενδυτή εξαρτάται εάν θα προχωρήσουμε. Τώρα γίνεται ανταλλαγή πληροφοριών και μετά αν θέλει να μας δει πολύ ευχαρίστως».
Για να προσθέσει: «Ο προηγούμενος επενδυτής που ήρθε στην Κύπρο και είδε το γήπεδο ήταν πολύ σοβαρή περίπτωση όμως σεν προχώρησε. Εάν δεν έρθει να καθίσει σε ένα τραπέζι μαζί μας και να κατανοήσουμε ότι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον, είναι καλό να μην πετούμε στα σύννεφα, αλλά την ίδια ώρα ξέρουμε ότι η ομάδα χρειάζεται βοήθεια, χρειάζεται ανάσες λόγω κριτηρίων και να μην εφησυχαστούμε εμείς οι Ανορθωσιάτες και να πούμε θα έρθει επενδυτής και να αφήσουμε την ομάδα, να μην την ενισχύσουμε. Γιατί αν υπογραφτεί οποιαδήποτε συμφωνία δεν θα υπογραφτεί σε ένα μήνα, τουλάχιστον θα θέλουμε 1-2 μήνες γιατί θα έρθουν και οι δικοί του λογιστές να κάνουν έλεγχο στην εταιρεία».
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/10 @ 12:32
Έζησε πολύ έντονα το παιχνίδι με τον Ακρίτα ο Τιμούρ Κετσπάγια και αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις του.
19/10 @ 09:31
Το σπριντ που έκανε ο Τιμούρ Κετσπάγια, για να πανηγυρίσει μαζί με τους παίχτες του την επίτευξη του 2-1, αποτελεί το γεγονός που συζητιέται περισσότερο, μετά την χθεσινή ισοπαλία με τον Ακρίτα.
19/10 @ 08:35
Με μια συγκινητική ανάρτηση της η Λήδα Κετσπάγια κάνει αναφορά στις δύσκολες στιγμές και την δουλειά του πατέρα της , Τιμούρ στον πάγκο της Ανόρθωσης.
18/10 @ 21:28
Στο παιχνίδι με τον Ακρίτα Χλώρακας σημειώθηκαν δύο στατιστικά για την Ανόρθωση.
18/10 @ 21:24
Διαβάστε όλα όσα είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το 2-2 με τον Ακρίτα.
18/10 @ 21:16
Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ, μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο την ΕΝΠ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
BEST OF THEMASPORTS