Ανακοίνωση από τον ΠΑΣΠ σχετικά με την αντιμετώπιση κι μεταχείριση των διεθνών ποδοσφαιριστριών μας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ενημερώνει ότι έλαβε απάντηση από το Γραφείο της Επιτρόπου Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σχετικά με τις αναφορές του Συνδέσμου μας για την αντιμετώπιση και άνιση μεταχείριση που τυγχάνουν οι ποδοσφαιρίστριες της Εθνικής ομάδας. Συγκεκριμένα, ενημερωθήκαμε ότι λειτουργός του Γραφείου άρχισε τη διερεύνηση των όσων υποστηρίξαμε.
Με επιστολή μας, ημερομηνίας 28/02/2025, προς το Προεδρικό, την Πρόεδρο της Βουλής, την Επίτροπο Ισότητας των Φύλων, την Επίτροπο Διοικήσεως και τον πρόεδρο του ΚΟΑ, καταγγείλαμε την παράνομη, απαράδεχτη και υποτιμητική αντιμετώπιση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου απέναντι στις διεθνείς ποδοσφαιρίστριές μας, φέρνοντας διάφορα παραδείγματα. Επίσης, ζητήσαμε να παρέμβουν άμεσα οι αρμόδιοι, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε να διασφαλίσουν την εφαρμογή της νομοθεσίας.
Στον Υπουργό Οικονομικών Μάκη Κεραυνό επαφίεται πλέον να αποφασίσει, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, κατά πόσον θα αποδεχθεί τις προτάσεις που κατέθεσαν τα ποδοσφαιρικά σωματεία, Απόλλων, Ανόρθωση, ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, σε σχέση με τις καθυστερημένες οφειλές τους προς το κράτος και την επανένταξή τους στο Σχέδιο Ληξιπρόθεσμων Φορολογικών Οφειλών του Υπουργικού Συμβουλίου, το οποίο θα κληθεί στο τέλος της ημέρας να πάρει την τελική απόφαση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 16:57
Με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται την ερχόμενη Τετάρτη η διοργάνωση του League Cup Γυναικών περιόδου 2024-2025.
13/04 @ 18:48
Μετά την λήξη του Πρωταθλήματος Γυναικών, οι τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν στο φετινό Πρωτάθλημα συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους με τη διοργάνωση του League Cup περιόδου 2024-2025.
10/04 @ 17:49
Μετά την λήξη του Πρωταθλήματος Γυναικών, οι τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν στο φετινό Πρωτάθλημα θα συνεχίσουν τις υποχρεώσεις τους με τη διοργάνωση του League Cup περιόδου 2024-2025.
08/04 @ 23:54
Απώλειες κατέγραψε το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών για την 3η Κατηγορία του Nations League.
04/04 @ 21:25
Η Εθνική μας ομάδα Γυναικών αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Ανδόρας στο ΑΕΚ Αρένα.
04/04 @ 10:05
Δυνατή ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη ενόψει του αγώνα της Εθνικής γυναικών
BEST OF THEMASPORTS