Ο Στεφάν Λανουά ήταν αρνητικός με το αίτημα του ΟΦΗ, προσπάθησε να ανατρέψει το κλίμα αλλά δεν το κατάφερε και θα φέρει ξένο διαιτητή για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πρόθεση της ΕΠΟ ήταν να μιλήσει με Ολυμπιακό και ΟΦΗ για τον διαιτητή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Εφόσον οι δύο φιναλίστ ήταν θετικοί, ο ρέφερι του τελικού της 17ης Μαΐου στο ΟΑΚΑ θα ήταν Έλληνας.
Ο ΟΦΗ αφού πρώτα επικοινώνησε την πρόθεση του να σφυρίξει ξένος τον τελικό, κάτι που προκάλεσε έκπληξη στην ΕΠΟ αλλά και στην ΚΕΔ, έστειλε και επίσημη επιστολή με το συγκεκριμένο αίτημα.
Ειδικά ο Στεφάν Λανουά, όταν ενημερώθηκε το πρωί της Τετάρτης για την αρνητική διάθεση των ανθρώπων του ΟΦΗ για Έλληνα διαιτητή, απόρησε και σύμφωνα με πληροφορίες ο Γάλλος αρχιδιαιτητής διαφώνησε.
Ο Λανουά ήταν κάθετος στο ενδεχόμενο να σφυρίξει ξένος τον προσεχή τελικό του Κυπέλλου, αλλά όσο και αν προσπάθησε δεν κατάφερε να ανατρέψει το κλίμα και αναγκαστικά θα φέρει ξένο ρέφερι να διευθύνει το Ολυμπιακός-ΟΦΗ στις 17 Μαΐου.
Στις 10:30 στην Αίθουσα ΟΠΑΠ «Ευ Αγωνίζεσθαι» στο Ολυμπιακό Μέγαρο, η ΚΟΠ πραγματοποίησε την κλήρωση του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, γνωστό πλέον ως Cyprus League by Stoiximan, για την περίοδο 2025-2026!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/07 @ 08:27
Τα πολλά καλά στοιχεία που έδειξε στο χθεσινό φιλικό κόντρα στη Βέστερλο στο ΟΑΚΑ, επιτρέπουν στον Παναθηναϊκό να αισιοδοξεί ενόψει Ρέιντζερς, παρότι τα δύο ματς δεν θα είναι ίδια...
16/07 @ 23:49
Ο Παναθηναϊκός είχε πίεση και άμεσες ανακτήσεις, βρήκε συνεργασίες στο β' μέρος, είχε και δοκάρι με τον Σφιντέρσκι, κερδίζοντας 3-1 τη Βέστερλο και έδειξε έτοιμος για το πρώτο ματς με τους Σκωτσέζους.
16/07 @ 22:53
Ο Νίκολιτς εκτός των άλλων στην ΑΕΚ θέλει να αναδείξει και παίκτες, μεταξύ των οποίων σε περίοπτη θέση βρίσκεται και αυτός. Στην κορυφή της στοχευσής του ήταν ο Καλοσκάμης.
16/07 @ 20:18
H AEK ετοιμάζεται να παίξει το βράδυ της Πέμπτης ένα σημαντικό φιλικό απέναντι στην Ομόνοια Λευκωσίας το οποίο θα είναι κάτι σαν πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της σεζόν που πλησιάζει.
16/07 @ 18:31
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας, monobala.gr, ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός, Ζήσης Χατζηστραβός, ο οποίος φέρεται να απασχόλησε τον ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται πλέον κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Λάρισα.
16/07 @ 17:03
Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε στο δεύτερο και ιδιαίτερα στο παραγωγικό κομμάτι, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τον Άγιαξ. Σκόραρε ο νεαρός Μύθου που έδειξε καλά στοιχεία.
BEST OF THEMASPORTS