Άλλοι τρεις «ευρωπαίοι» στο κόλπο για τον Πουλούλου που γράφτηκε για ΑΕΚ-Ολυμπιακό!

Άλλοι τρεις «ευρωπαίοι» στο κόλπο για τον Πουλούλου που γράφτηκε για ΑΕΚ-Ολυμπιακό!

Ο Αφιμίκο Πουλούλου κάνει πολύ καλή σεζόν με τη Γιαγκελόνια, γράφεται για ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ενώ πρόσφατο δημοσίευμα μπλέκει άλλες τρεις ευρωπαϊκές ομάδες.

Στα ραντάρ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ τοποθετούν τις τελευταίες ημέρες τον Αφιμίκο Πουλούλου οι Πολωνοί. Ο Ανγκολέζος με γαλλικό διαβατήριο επιθετικός που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή όσο και στα πλάγια της γραμμής κρούσης, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων στην Ευρώπη.

Νεότερο δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο 26χρονος βρίσκεται στη λίστα της Βόλφσμπουργκ, ενώ και η Μπεσίκτας φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του.

Οι Τούρκοι αναμένεται να κάνουν κίνηση στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ενώ είχαν ενδιαφερθεί και τον Γενάρη. Μάλιστα, η «Bild» τονίζει πως και η Μονακό ρίχνει ματιές στον επιθετικό της Γιαγκελόνια, ο οποίος στη φετινή σεζόν μετρά 18 γκολ με 4 ασίστ σε 44 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του Conference League και πλέον είναι ο πολυτιμότερος παίκτης σε ολόκληρη την Ekstraklasa. Αν φύγει, οι Πολωνοί ελπίζουν σε μεταγραφικό ποσό της τάξης των πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Συναγερμός για τα καταφύγια: Σε εξέλιξη μαζικοί έλεγχοι σε όλη τη χώρα – Αγώνας δρόμου για επιθεώρηση 2.500 χώρων μέσα σε 72 ώρες

Συναγερμός για τα καταφύγια: Σε εξέλιξη μαζικοί έλεγχοι σε όλη τη χώρα – Αγώνας δρόμου για επιθεώρηση 2.500 χώρων μέσα σε 72 ώρες

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο έλεγχος όλων των καταφυγίων, ο οποίος θα ολοκληρωθεί εντός 2-3 ημερών, ανέφεραν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη.