Ο Φώτης Ιωαννίδης πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και έφτασε τις 137 συμμετοχές με την πράσινη φανέλα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην 44η θέση της λίστας των ποδοσφαιριστών με τις περισσότερες συμμετοχές με την φανέλα του Παναθηναϊκού, πέρασε πλέον ο Φώτης Ιωαννίδης, μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.
Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» απαριθμεί πλέον 137 εμφανίσεις με τους «πράσινους», ξεπερνώντας την άλλοτε εμβληματική φιγούρα της ομάδας, Ρενέ Χένρικσεν. Πλέον ισοβαθμεί στην 44η θέση με τον Γιώργο Δώνη, που έχει διατελέσει και προπονητής στην ομάδα.
Επόμενο ορόσημο για τον 25χρονο επιθετικό είναι οι 141 συμμετοχές του Τάκη Λουκανίδη, τις οποίες όμως θα κυνηγήσει την επόμενη σεζόν, αφού δεν προλαβαίνει εφέτος ακόμα κι αν αγωνιστεί σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια.
athletiko.gr
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΙΚ Στοκχόλμης στη νίκη με 3-0 επί της Ντέγκερφορς (13/07) πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα γκολ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Σουηδικής ομάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι μαθαίνεις από τα λάθη σου και τα διορθώνεις στο επόμενο παιχνίδι.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/07 @ 15:05
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα είναι χορηγός στην ανακαίνιση του Παναθηναϊκού Σταδίου για να φιλοξενήσει διεθνείς αγώνες στίβου.
15/07 @ 10:47
Η συμφωνία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και οι προεκτάσεις της χορηγίας που σηματοδοτεί την επιστροφή του Σωκράτη Κόκκαλη στην ερυθρόλευκη επικαιρότητα μετά από πολλά χρόνια.
15/07 @ 09:49
Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Μάιο στο γήπεδο του Φιλύρου Θεσσαλονίκης.
14/07 @ 23:57
Ο Χεφτέ Μπετανκόρ βραβεύτηκε από τη Super League ως ο πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν, στο πλαίσιο της κλήρωσης και μίλησε στο SPORT24 για το επίτευγμά του αλλά και τις φιλοδοξίες του με τον Ολυμπιακό.
14/07 @ 22:46
Σε μια κίνηση άξια συγχαρητηρίων και σεβασμού, οι οπαδοί του Ηρακλή αγοράζουν εισιτήρια διαρκείας για να βοηθήσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα σε μια τρομερά δύσκολη στιγμή.
14/07 @ 22:03
Οι Φώτης Ιωαννίδης, Τάσος Μπακασέτας, Φιλίπ Τζούρισιτς και Ίνγκι Ίνγκασον θα είναι οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού για την ερχόμενη χρονιά όπως γνωστοποίησαν και επίσημα οι «πράσινοι».
BEST OF THEMASPORTS