ΜΠΕΡΓΚ: «Ήταν πολύ καλή προπόνηση για όσους δεν έχουν αγωνιστεί πολύ» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, παραχώρησε δηλώσεις στο OMONOIA TV μετά το χθεσινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.




Στην 3η θέση της Premier League εδραιώθηκε η Νότιγχαμ Φόρεστ μετά τη νίκη της 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «City Ground», στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
«Χρυσός» σκόρερ για το «συγκρότημα» του Νούνο Εσπίριτο Σάντο ήταν ο Άντονι Ελάνγκα, ο οποίος σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 6ο λεπτό. Μάλιστα, ο Σουηδός φορ σκόρερ απέναντι στην πρώην ομάδα του, μια και το καλοκαίρι του 2023 άφησε το «Θέατρο των Ονείρων» για τη Φόρεστ, έναντι 17.500.000 ευρώ.
Μάλιστα, το τέρμα του 22χρονου ποδοσφαιριστή προκάλεσε την… έμπνευση των οπαδών της Φόρεστ, οι οποίοι φώναξαν προς την πλευρά των φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Σας άφησε γιατί είστε σκ@@@».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις