Συνεδριάζει σήμερα στη Λεμεσό η Επιτροπή Σταδίων και Ασφάλειας της UEFA

Συνεδριάζει σήμερα στη Λεμεσό η Επιτροπή Σταδίων και Ασφάλειας της UEFA

Πραγματοποιείται σήμερα στη Λεμεσό συνεδρία της Επιτροπής Σταδίων και Ασφάλειας της UEFA.

Πρώτος αντιπρόεδρος της Επιτροπής είναι ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΠ Φοίβος Βάκης με πρωτοβουλία του διεξάγεται η συνεδρία στη χώρα μας.

Πρόκειται για μια σημαντική επιτροπή με διευρυμένες αρμοδιότητες οι οποίες καλύπτουν μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

α) παρέχει συμβουλές σχετικά με την ανάπτυξη και εφαρμογή σύγχρονων πολιτικών και προτύπων για τα στάδια και την ασφάλεια·

β) υποστηρίζει τη διοίκηση της UEFA στη διοργάνωση και υλοποίηση επιθεωρήσεων σταδίων, συμπεριλαμβανομένων των τόπων διεξαγωγής τελικών και τελικών φάσεων·

γ) διαμορφώνει εισηγήσεις για ενδεχόμενες τροποποιήσεις στον Κανονισμό Υποδομής Σταδίων της UEFA και στον Κανονισμό Ασφάλειας και Προστασίας της UEFA·

δ) παρακολουθεί τις σχετικές εξελίξεις στον τομέα των σταδίων και της ασφάλειας.

Το πρόγραμμα της σημερινής συνεδρίας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παρουσίαση από τον Υπεύθυνο Ασφαλείας της ΚΟΠ Μιχάλη Αγγελίδη της κατάστασης σε σχέση με την ασφάλεια στα ποδοσφαιρικά στάδια στην Κύπρο.

Επίσης, η ατζέντα περιλαμβάνει συζήτηση για αναβάθμιση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της UEFA, για αναβάθμιση των κανονισμών ασφαλείας στα Στάδια καθώς και για τις επιχειρησιακές λειτουργίες Ασφάλειας και Προστασίας της τελικής φάσης του EURO 2028.

* Στην κεντρική φωτογραφία, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΠ Φοίβος Βάκης με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Σταδίων και Ασφάλειας της UEFA και Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Τσεχίας Petr Fousek λίγο πριν την έναρξη της σημερινής συνεδρίας.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η ιδανική θέση για να βλέπετε τηλεόραση ανάλογα με τις ίντσες της οθόνης σας

Η ιδανική θέση για να βλέπετε τηλεόραση ανάλογα με τις ίντσες της οθόνης σας

Δείτε ποια είναι η ιδανική απόσταση για να βλέπετε τηλεόραση, σύμφωνα με νέα μελέτη της OCU. Πόσο πρέπει να κάθεστε από οθόνες 43", 55" και 65" και αν επηρεάζει η ανάλυση της εικόνας.