Γιάννης ΙωάννουΤι κι αν έχασε το... άχαστο στο 14΄; Τι κι αν έχασε πέναλτι στο 17΄; Τι κι αν έχασε μία ακόμη καλή ευκαιρία στο 49΄;
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο πολύπειρος Ιβάν Τρισκόφσκι ο οποίος... «έφαγε τα γήπεδα με το κουτάλι» όλα αυτά τα χρόνια, ούτε απογοητεύτηκε, ούτε έχασε την ψυχραιμία του, ούτε τον πήρε από κάτω, αλλά περίμενε υπομονετικά την ευκαιρία για εξιλέωση και την βρήκε στο 55΄, όταν με μία δύσκολη κεφαλιά, νίκησε τον μέχρι εκείνη την στιγμή «ανίκητο» και εντυπωσιακό Αντεμπάγιο, βάζοντας την ΑΕΛ μπροστά στο σκορ στο κρίσιμο ματς με την ΕΝΠ και... όλα πήραν τον δρόμο τους για να έρθει ακόμη ένα τρίποντο με το οποίο η Λεμεσιανή ομάδα κλείδωσε την παραμονή της στην Α' κατηγορία.
Στις 18 Απριλίου, ο Βορειομακεδόνας μεσοεπιθετικός θα συμπληρώσει το 38ο έτος της ηλικίας του, όμως οι ηγετικές ικανότητες και η προσωπικότητα του δεν έχουν ηλικία. Σίγουρα δεν έχει την εκρηκτικότητα και τις αντοχές που είχε στα νιάτα του, όμως σε αυτή την ΑΕΛ είναι πολυτέλεια και ευλογία που βρίσκεται στο ρόστερ της.
Στα πρώτα κρίσιμα παιχνίδια των πλέι-άουτ, πήρε την ομάδα στις πλάτες του και πέτυχε δύο καθοριστικά γκολ κόντρα σε Ομόνοια Αραδίππου και ΕΝΠ, τα οποία απέβαλαν τα... βαρίδια που είχαν οι συμπαίκτες του από το άγχος και την πίεση και με τους 9 βαθμούς που μάζεψε η ΑΕΛ μαζί με το διπλό κόντρα στην Ομόνοια 29Μ, ανάσανε βαθιά και έβαλε τέλος στην αγωνία των οπαδών της, οι οποίοι χθες όταν έγινε αλλαγή ο σπουδαίος Τρισκόφσκι, τον αποθέωσαν όπως του άξιζε κι εκείνος ανταπέδωσε, απολαμβάνοντας τις στιγμές!
Όλα δείχνουν ότι ο γνωστός μας από τη θητεία του στον ΑΠΟΕΛ, Ιταλός προπονητής, Πάολο Τραμετσάνι, θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ για τη σεζόν 2025-2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/05 @ 15:15
Όλα δείχνουν ότι ο γνωστός μας από τη θητεία του στον ΑΠΟΕΛ, Ιταλός προπονητής, Πάολο Τραμετσάνι, θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ για τη σεζόν 2025-2026.
23/05 @ 12:05
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ , Νικόλας Λεβέντης
23/05 @ 11:10
Επίσημα δεν το λένε ξεκάθαρα, αλλά δεν είναι μυστικό ότι ο εκλεκτός τους για την τεχνική ηγεσία είναι ο Πάολο Τραμετσάνι.
22/05 @ 11:40
Η ΑΕΛ καρπώθηκε ένα πολύ σεβαστό ποσό με την πώληση του Ραφαήλ Μάμα στην Σεράγεβο
21/05 @ 16:00
Μετά τον Μάμα, προσεχώς θα παραχωρηθεί και δεύτερος παίχτης της ΑΕΛ που έχει συμβόλαιο και την επόμενη χρονιά (σσ. μέχρι τον Μάιο του 2026).
21/05 @ 14:28
Επίσημα παρελθόν από την ΑΕΛ ο Ραφαήλ Μάμας.
BEST OF THEMASPORTS