Έκλεισαν το 2025 με τεσσάρες, Μπέτις και Έλτσε - Ταπεινωτική ήττα για Βαγιεκάνο (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)
Η Έλτσε υποχρέωσε τη Ράγιο Βαγιεκάνο σε ταπεινωτική ήττα, καθώς επικράτησε 4-0, ενώ νίκη με το ίδιο σκορ πανηγύρισε και η Μπέτις κόντρα στη Χετάφε.


Η απογοήτευση για την ήττα από την ομάδα της Λευκωσίας, μετριάστηκε μια ώρα αργότερα (από το φινάλε του αγώνα στο Παφιακό). Αποτέλεσε «παυσίπονο» η νίκη της Ομόνοιας πάνω στον Άρη, με την ομάδα του Καρσέδο, να διατηρεί την διαφορά των έξι βαθμών από τους πράσινους της Λεμεσού.
Πάλι καλά, θα σκέφτηκαν οι ιδιοκτήτες της Παφιακής ομάδας, Λομάκιν και Ντουμπόφ, οι οποίοι θα δώσουν (λογικά) εντολή στους τεχνικούς υπεύθυνους, να «σφίξουν τα λουριά» μέσα στα αποδυτήρια.

Να μην παρουσιάσουν ξανά τάσεις εφησυχασμού και να πατήσουν κι άλλες «νάρκες» στην πορεία, χάνοντας τα κεκτημένα που με τόσο πολύ κόπο και ιδρώτα έχουν εξασφαλίσει.
Ήταν απρόσμενα προβληματική η συνολική εικόνα των «γαλάζιων» της Πάφου, απέναντι σε μια ομάδα, που ουσιαστικά μπαίνει στο γήπεδο, παίζοντας μόνο για το γόητρο και την αξιοπρέπεια της.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις