Γιάννης ΙωάννουΟ Κύπριος προπονητής της Στεάουα, Ηλίας Χαραλάμπους, έγινε σήμερα 6 Απριλίου του 2025, ο... μακροβιότερος προπονητής της Ρουμανικής ομάδας επί προεδρίας Τζίτζι Μπεκάλι!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το γεγονός αυτό από μόνο του αποτελεί είδηση και δεν θα μπορούσε φυσικά να περάσει απαρατήρητο στη Ρουμανία, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης της Στεάουα είναι... «προπονητοφάγος».
Όμως, πέτυχε διάνα με την επιλογή του Ηλία Χαραλάμπους, ο οποίος δεν φοβήθηκε να πάρει το ρίσκο πριν από δύο χρόνια και δικαιώθηκε, με αποτέλεσμα να αποθεώνεται από το Ρουμανικό Τύπο!
Αυτή τη φορά, σειρά πήρε το sportstudioro, όπου με ανάρτηση του, επισημαίνει πως σήμερα έγινε και τυπικά ο μακροβιότερος προπονητής της Στεάουα επί εποχής Μπεκάλι, παρόλο που όπως αναφέρει, η πρόσληψη του στις 30 Μαρτίου του 2023 αντιμετωπίστηκε με... σκεπτικισμό και προβληματισμό από τον κόσμο της FCSB, αλλά και από τα ΜΜΕ της χώρας.
Όμως, 2 χρόνια και 9 ημέρες μετά (σύνολο 739 μέρες), ξεπέρασε τον άλλοτε αγαπημένο προπονητή του Τζίτζι Μπεκάλι, τον Laurențiu Reghecampf, ο οποίος είχε συμπληρώσει 738 μέρες στον πάγκο της Ρουμανικής ομάδας (σ.σ. από τις 21 Μαΐου 2012 έως τις 27 Μαΐου του 2014)...
Το sportstudioro επισημαίνει ότι ο Ηλίας Χαραλάμπους κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα μετά από 9 χρόνια και ότι οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση και του Σούπερ Καπ, φτάνοντας επίσης, μέχρι τους 16 του Europa League, ενώ ο απολογισμός του στον γαλαζοκόκκινο πάγκο, είναι: 62 νίκες, 29 ισοπαλίες και 22 ήττες!
Πλέον, ο επιτυχημένος Κύπριος προπονητής έχει ευκαιρία να αυξήσει κατά πολύ το δικό του ρεκόρ στον πάγκο της Στεάουα επί εποχής Μπεκάλι, αφού είναι εξαιρετικά πιθανό να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν!
Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:
«Σαν μάννα εξ ουρανού» ήρθε η διακοπή του πρωταθλήματος για τους τρεις ευρωπαίους μας, Πάφο, ΑΕΚ και Ομόνοια, προκειμένου να πάρουν ανάσες ξεκούρασης και να... «φορτίσουν τις μπαταρίες» τους για το επόμενο ζόρικο πρόγραμμα που ακολουθεί σε Κύπρο και Ευρώπη, πριν την επόμενη διακοπή του Νοεμβρίου, και πάλι λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/10 @ 22:32
O Tζέιμι Κάραγκερ μίλησε με αυστηρά λόγια για την παρουσία του Ρούμπεν Αμορίμ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως αυτή δεν θα συνεχιστεί για πολύ.
07/10 @ 20:06
Η Κρίσταλ Πάλας είδε το αήττητό της να τερματίζεται την περασμένη αγωνιστική, γνωρίζοντας την ήττα από την Έβερτον με 2-1, και μαζί έχασε το προνόμιο να είναι η τελευταία αήττητη ομάδα της Premier League.
07/10 @ 19:49
Η Άρσεναλ βρίσκεται στην πρώτη θέση της Premier League, μετά από επτά αγωνιστικές. Πρωταγωνιστές; Πολλοί. Πιο σταθερός; Σίγουρα ο Ντέιβιντ Ράγια.
07/10 @ 19:37
Καλά - καλά δεν έχουν περάσει ούτε δυο χρόνια από εκείνη τη βραδιά που όλος ο αγγλικός, ποδοσφαιρικός κόσμος χειροκρότησε τη Λούτον. Κι όμως, τον Οκτώβριο του 2025, το σύνολο που με τη μαχητικότητά του κέρδισε περισσότερους οπαδούς και ευθύνεται για τα περισσότερα γκολ που έχει δεχθεί η Άρσεναλ από τα τέλη του 2023, περνάει, πια, πολύ δύσκολα...
07/10 @ 19:12
Η πίεση στον Άγγελο Ποστέκογλου αυξάνεται επικίνδυνα, καθώς η Νότιγχαμ Φόρεστ γνώρισε ακόμη μία ήττα, αυτή τη φορά από τη Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».
07/10 @ 17:00
Ενθαρρυντικά είναι τα τελευταία νέα, σχετικά με την κατάσταση του Λαμίν Γιαμάλ και την αποθεραπεία του διεθνή επιθετικού της Μπαρτσελόνα.
BEST OF THEMASPORTS