Η Λεβερκούζεν νίκησε 1-0 στο φινάλε τη Χάιντενχαϊμ και έμεινε στο κατόπι της Μπάγερν Μονάχου, την ώρα που η Στουτγκάρδη νικούσε 3-0 την Μπόχουμ του Γιώργου Μασούρα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ζορίστηκε, αγχώθηκε, αλλά έμεινε στο κόλπο του τίτλου στην Bundesliga η Λεβερκούζεν, που επικράτησε 1-0 της Χάιντενχαϊμ εκτός έδρας χάρη σε ένα ακόμη γκολ στις καθυστερήσεις, αυτήν τη φορά του Μπουεντία.
Με τον τρόπο αυτό, οι «ασπιρίνες» παρέμειναν στο -6 από την Μπάγερν Μονάχου, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν και όσο ζουν, ελπίζουν!
Την ίδια ώρα, η Μπόχουμ του Γιώργου Μασούρα (έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο) δεχόταν τρία γκολ για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική και έχανε 3-0 (8' Σάμποτ, 11', 48' Ντεμίροβιτς) εντός έδρας από τη Στουτγκάρδη εντός έδρας, μένοντας στο -3 από τα μπαράζ.
Άνετο διπλό πήρε και η Ντόρτμουντ, που διέλυσε με 4-1 (34' Αντεγέμι, 51' Τσουκουεμέκα, 68' Γκιρασί, 78' Γκίτενς - 88' Έγκεσταϊν) της Φράιμπουργκ, μένοντας ολοζώντανη για την Ευρώπη, με τη Λειψία να νικά 3-1 (24' Σέσκο, 43' Μπάκου, 84' Πόουλσεν - 11' Μπίσοφ) με ανατροπή τη Χόφενχαϊμ των δέκα παικτών και να πιάνει πεντάδα.
Σταθερά τέταρτη η Μάιντς, που πάντως γλίτωσε στο τέλος μία σοκαριστική εντός έδρας ήττα, μένοντας εντέλει στο 1-1 (75' Βάιπερ - 34' Μπέρναρντσον) με την ουραγό, Χόλσταϊν Κιλ.
Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής
Παρασκευή (04/04)
Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου 1-3
(30' Γιαννούλης - 42' Μουσιάλα, 60' Κέιν, 90'+3' αυτ. Ματσιμά)
Σάββατο (05/04)
Λειψία-Χόφενχαϊμ 3-1
(24' Σέσκο, 43' Μπάκου, 84' Πόουλσεν - 11' Μπίσοφ)
Χάιντενχαϊμ-Λεβερκούζεν 0-1
(90'+1' Μπουεντία)
Φράιμπουργκ-Ντόρτμουντ 1-4
(88' Έγκεσταϊν - 34' Αντεγέμι, 51' Τσουκουεμέκα, 68' Γκιρασί, 78' Γκίτενς)
Μάιντς-Χόλσταϊν Κιλ 1-1
(75' Βάιπερ - 34' Μπέρναρντσον)
Μπόχουμ-Στουτγκάρδη 0-3
(8' Σάμποτ, 11', 48' Ντεμίροβιτς)
Βέρντερ Βρέμης-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (19:30)
Κυριακή (06/04)
Σεντ Πάουλι-Γκλάντμπαχ (16:30)
Ουνιόν Βερολίνου-Βόλφσμπουργκ (18:30)
Πηγή: sport-fm.gr
Ο Ευρωβουλευτής και διοικητικό στέλεχος της Ανόρθωσης, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, βράβευσε τον πρώην πρόεδρο της «Κυρίας», Αντώνη Δημητρίου, για τη δημιουργία του Μουσείου της ιστορικής Αμμοχωστιανής ομάδας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 08:34
Ο Κιλιάν Εμπαπέ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς της Γαλλίας με το Αζερμπαϊτζάν λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό αστράγαλο.
11/10 @ 07:57
Μια από τις πιο θρυλικές τριπλέτες στην επίθεση θέλει να αναβιώσει η Ίντερ Μαϊάμι, που έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Νεϊμάρ.
10/10 @ 23:38
Δημοσίευμα στη Σουηδία συνδέει τον Ιωάννη Πίττα με την Λέγκια Βαρσοβίας!
10/10 @ 19:04
Η Ακτή Ελεφαντοστού διέλυσε με 7-0 τις Σεϋχέλλες, όπως και η Σενεγάλη με 5-0 το Νότιο Σουδάν, με τις δυο αφρικανικές ομάδες να είναι μια ανάσα από την πρόκρισή τους στο Μουντιάλ του 2026.
10/10 @ 18:39
Ο Τζο Γουίλοκ της Νιούκαστλ έμεινε από βενζίνη με την Porsche των 230.000 ευρώ, προκαλώντας αμηχανία, γέλιο και μερικά… πειράγματα από τους οπαδούς που τον εντόπισαν στον δρόμο.
10/10 @ 17:38
Με τα καλύτερα λόγια τη φιλοσοφία που έχει περάσει στην Μπαρτσελόνα ο Χάνσι Φλικ μίλησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.
BEST OF THEMASPORTS