Στην πέμπτη θέση της κούρσας μεταλλίων τερμάτισε ο Παύλος Κοντίδης, αποτέλεσμα που τον έφερε στην ένατη θέση της γενικής κατάταξης στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της χρονιάς, το οποίο διεξάχθηκε στη Πάλμα της Μαγιόρκα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Είναι η 14η συνεχόμενη μεγάλη διοργάνωση, από τον Απρίλιο του 2022 κι εντεύθεν, που ο Κύπριος ιστιοπλόος συμμετείχε στην κούρσα των μεταλλίων.
Μετά τη συμμετοχή του στο 54ο Trofeo Princesa Sofia, για τον δις Αργυρό Ολυμπιονίκη ακολουθεί το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Ιέρς, το οποίο θα διεξαχθεί στα τέλη Απριλίου, ενώ αμέσως μετά θα πάει στην Κίνα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Νικητής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μαγιόρκα αναδείχθηκε ο Βρετανός Michael Beckett με 45 βαθμούς ποινής, ενώ το Αργυρό πήρε ο συμπατριώτης του Elliot Hanson o oποίος ανέβηκε στη δεύτερη θέση (77β.) κερδίζοντας
την κούρσα μεταλλίων. Το Χάλκινο πήρε ο Ιρλανδός Finn Lynch (81β.).
Απέσπασε τα εύσημα η Πάφος, για το ότι έφυγε χωρίς να χάσει από τον Πειραιά χωρίς να χάσει, λαμβάνοντας υπόψη ότι έμεινε με δέκα παίχτες από τα μέσα του ημιχρόνου…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/09 @ 14:20
Σύσκεψη του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2025 στην Αθήνα.
15/09 @ 19:54
Ποστάρισμα σε σελίδα του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου.
09/09 @ 14:32
Η Κυπριακή Παραολυμπιακη Επιτροπή χρόνια τώρα καταδικάζει οποιεσδήποτε ενέργειες που λειτουργούν σε βάρος όχι μόνο των αθλητών μελών της, αλλά όλων των ανθρώπων με αναπηρίες.
06/09 @ 20:13
Ο Ρόι Τζόουνς Τζούνιορ συγκινεί με βίντεο στο YouTube: 35 χρόνια μετά, αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από τον αμφιλεγόμενο τελικό πυγμαχίας στους Ολυμπιακούς του 1988!
15/09 @ 21:45
Η ιστορία της Kathrine Switzer είναι ιδιαίτερα σημαντική και αποτελεί έμπνευση -όχι μόνο για τον αθλητισμό, αλλά και για την ισότητα των φύλων.
23/08 @ 15:14
Ο Μόντο Ντουπλάντις πέρα από τις διαστημικές του επιδόσεις στο επί κοντώ διατηρεί εντυπωσιακά ποσοστά νικών σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του.
BEST OF THEMASPORTS