Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε 1-0 την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ, βαθμοί... ανάσας για τους γαλαζοκίτρινους, χωρίς ουσιαστικές τελικές προσπάθειες στο στόχο η παφιακή ομάδα.
Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε πιο επιθετικά στο ματς και απείλησε την εστία του Ίβουσιτς, με την σημαντικότερη ευκαιρία να καταγράφεται στο 17': Ο Σαρφό εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λαΐφης έκανε την κεφαλιά, απέκρουσε ασταθώς ο Ίβουσιτς και ο Πιέρος στην επαναφορά έκανε το σουτ, με τον Ίβουσιτς να εξουδετερώνει ξανά!
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και στο β' ημίχρονο και πήραν το προβάδισμα στο 77'. Μέσω πέναλτι που υποδείχθηκε με τη βοήθεια του VAR (χερι Πηλέα) ο Ελ Αραμπί έκανε το 0-1.
Στη συνέχεια ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να διαφυλάξει το 0-1 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης που διεξήχθη απόψε στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ομόνοια Αραδίππου, για την 7η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.
Με λυτρωτή τον Μάρκες, ο οποίος σκόραρε από το σημείο του πέναλτι στο 80ο λεπτό, ο Απόλλωνας επικράτησε δύσκολα της αξιόμαχης Ομόνοιας Αραδίππου με 1-0 στο στάδιο «Αλφαμέγα» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, ανέβηκε στους 12 βαθμούς και πέρασε στην 6η θέση, προσπερνώντας τον Εθνικό που ηττήθηκε χθες βράδυ από την Πάφο με 4-0.