Ισόπαλη 2-2 η Εθνική μας με την Ανδόρα

Ισόπαλη 2-2 η Εθνική μας με την Ανδόρα

Η Εθνική μας ομάδα Γυναικών αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Ανδόρας στο ΑΕΚ Αρένα.

Ο αγώνας αφορούσε την 3η αγωνιστική της 3ης Κατηγορίας του Nations League.

Οι σημερινές ήταν οι πρώτες απώλειες για την Εθνική μας που παρέμεινε όμως στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου.

Η Ανδόρα άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό με την Αρμενγκόλ και η Εθνική μας ισοφάρισε στο 11ο λεπτό με την Άντρη Βιολάρη. 

Στο 17ο λεπτό δυνατό σουτ της Μαρίλιας Κωνσταντίνου σταμάτησε στο οριζόντι δοκάρι της Άλπα και στο 45ο λεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για να κλείσουμε το πρώτο ημίχρονο με προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε να πάρει προβάδισμα και δημιούργησε τις προϋποθέσεις.

Στο 65ο λεπτό σε αντεπίθεση της η φιλοξενούμενη ομάδα είχε δοκάρι και στο 72ο λεπτό η Εθνική μας πέτυχε το 2-1 με την Ειρήνη Μιχαήλ.

Η Ανδόρα ισοφάρισε στο 83ο λεπτό με την Αρμενγκόλ και το 2-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Ρένος Δημητριάδης χρησιμοποίησε τις Ματθαίου, Γεωργίου, Χρ. Μιχαήλ (89' Διονυσίου), Χάρτυ, Κούσικ (69' Χρ. Χαραλάμπους), Μ. Παναγιώτου (59' Χρυσοστόμου), Αριστοδήμου (59' Χαραλάμπους), Σάββα, Βιολάρη, Κωνσταντίνου (46' Αδάμου), Μιχαήλ.

Στο άλλο σημερινό παιχνίδι του ομίλου μας η Μάλτα νίκησε εκτός έδρας με 3-2 τη Γεωργία.

Η συνέχεια είναι προγραμματισμένη την ερχόμενη Τρίτη 8 Απριλίου με τις αναμετρήσεις Ανδόρα - Κύπρος και Μάλτα - Γεωργία.

Η βαθμολογία στον όμιλο μας:

1. Κύπρος 6-4 7
2. Μάλτα 5-4 6
3. Γεωργία 5-6 3
4. Ανδόρα 3-5 1

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Με τον Κέιν να κρατά την μπαγκέτα, η Μπάγερν πάει να «σπάσει» το… μονοπώλιο των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Με τον Κέιν να κρατά την μπαγκέτα, η Μπάγερν πάει να «σπάσει» το… μονοπώλιο των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Μια τριπλέτα που «φτιάχτηκε» για πολλά γκολ, αλλά είναι έτοιμη να μείνει στην ιστορία. Ένας Άγγλος «μαέστρος» και μια… συγχορδία από σκόρερ, με την Μπάγερν έτοιμη για ένα ιδιαίτερο ρεκόρ!