Για την «αρρώστια» και την παθολογική αγάπη του στον ΑΠΟΕΛ, ο Γιάννος Ιωάννου έχει μιλήσει δημόσια παρά πολλές φορές.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ούτε μετα τον διορισμό του στην προεδρία του ΚΟΑ και τα πολλά τρεχάματα και τις σκοτούρες που συνεπάγεται το εν λόγω πόστο, μένει ανενεργός (προβαίνοντας συχνά σε δημόσιες τοποθετήσεις) για τα συμβάντα στην αγαπημένη του ομάδα.
Στην σημερινή του ανάρτηση στα Σόσιαλ Μήντια, με πόνο ψυχής προφανώς, δεν δίστασε να στείλει το μήνυμα ότι η εταιρία διαχείρισης έχει χρεοκοπήσει.
Κάθε φορά που περιγράφει την κατάσταση με μελανά χρώματα, κάποιος πρώην παράγοντας του σωματείου ή της εταιρίας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο, εύλογα διερωτάται ο μέσος οπαδός της ομάδας.
Όλοι αυτοί που ήταν τόσα χρόνια;
*Για τους μη γνωρίζοντες, ο Γιάννος Ιωάννου, διετέλεσε πρόεδρος του σωματείου ΑΠΟΕΛ για μερικά χρόνια.
Π.Χ.
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των εκτός έδρας αγώνων της με τη Βουλγαρία (φιλικό) και τη Ρουμανία (προκριματικά μουντιάλ) στις 6 και 10 Ιουνίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/06 @ 16:35
Ο Ιβάν Τρισκόφσκι μίλησε στην παρουσίαση του Πάολο Τραμετσάνι .
02/06 @ 16:07
Η Ομόνοια στο... διαζύγιο αναφέρθηκε στο τι έκανε ο Γιάννης Αναστασίου στην ομάδα.
02/06 @ 18:18
Ο Γιώργος Κούμας αναμένεται να αποχωρήσει από την ΚΟΠ και ήδη... ακούγονται ονόματα για τον διάδοχο.
02/06 @ 13:08
Από την πρώτη στιγμή που βγήκε προς τα έξω, ότι ο «Βασιλιάς» παραιτείται, το πρώτο όνομα που βγήκε στο προσκήνιο για την διαδοχή του, είναι αυτό του Χάρη Λοϊζίδη.
02/06 @ 08:28
Μπαράζ πληροφοριών προέκυψαν από την περασμένη Παρασκευή, για παίχτες που φέρονται να έχουν «καπαρωθεί» από την Ανόρθωση.
02/06 @ 08:10
Έγραψαν άλλα ΜΜΕ, ότι έχει προταθεί στον Απόλλωνα ο Τζούλιους Ζόκε. Ο Σλοβάκος μέσος, πρωταθλητής με τον Άρη, πριν από δυο χρόνια.
BEST OF THEMASPORTS