Ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει τον Asteras AKTOR στις 17.00 στη ρεβάνς για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η μεγάλη ώρα έφτασε!
Στις 17.00 ΟΦΗ και Asteras AKTOR κοντράρονται στο «Γεντί Κουλέ» για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Δυο ώρες αργότερα θα μάθουμε ποια ομάδα από τις δυο θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στις 18 Μαΐου στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό.
Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, οι Κρητικοί είχαν επικρατήσει με 1-0 χάρη στο γκολ του Ταξιάρχη Φούντα. Ο ΟΦΗ έχει να βρεθεί σε τελικό Κυπέλλου από το 1990, ενώ η τελευταία φορά που βρέθηκε ο Αστέρας ήταν το 2013 κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι Κρητικοί, μάλιστα, έχουν και μία κατάκτηση το 1987!
Μίλαν Ράσταβατς και Σάββας Παντελίδης δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα να αντιμετωπίσουν και είναι πάνοπλοι για αυτή τη σημαντική αναμέτρηση. Το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο, με πάνω από 600 φίλους του Αστέρα να έχουν ταξιδέψει από την Τρίπολη στο Ηράκλειο για να στηρίξουν την ομάδα τους.
Οι δυο ομάδες προέρχονται στο πρωτάθλημα από ήττες. Ο Αστέρας από τον Άρη και ο ΟΦΗ από τον Ατρόμητο, πράγμα εν μέρει λογικό, καθώς είχαν το μυαλό στους στο σημερινό παιχνίδι.
Η αποστολή του ΟΦΗ αποτελείται από τους: Χριστογεώργο, Ναούμοφ, Σωτηρίου, Μαρινάκη, Γκονθάλεθ, Λέουις, Χατζηθεοδωρίδη, Λαμπρόπουλο, Χριστόπουλο, Silva, Bressan, Καραχάλιο, Αποστολάκη, Ανδρούτσο, Μπάκιτς, Κουτεντάκη, Χνάρη, Νέιρα, Φούντα, Σενγκέλια, Νους, Θεοδοσουλάκη, Ριέρα, Σανελάτο, Γιουνγκ, Σαλσέδο.
Εκτός για τους Αρκάδες είναι ο τιμωρημένος Έντερ, αλλά και ο Μπιλέ.
Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Κακαδιάρης, Καστάνιο, Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Άλχο, Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Μπαρτόλο, Ντερβίση, Καλλαντζή, Γκιοακίνι, Ρεγκίς, Καλτσάς, Χατζηγιοβάνης, Ζουγλής, Μακέντα.
ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ
ΟΦΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Χριστογεώργος - Γκονζάλεθ, Λαμπρόπουλος, Σίλβα, Χατζηθεοδωρίδης - Μπάκιτς, Καραχάλιος - Φούντας, Ανδρούτσος, Νους - Σαλσέδο.
Asteras AKTOR (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος - Άλχο, Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Άλβαρες - Αλάγκμπε, Μούμο - Καλτσάς, Μπαρτόλο, Χατζηγιοβάνης - Μακέντα.
ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Ο Τάσος Παπαπέτρου με τον Άγγελο Ευαγγέλου στο VAR.
Πηγή: sport-fm.gr
Παλικαρίσιος βαθμός για την Εθνική μας στο 90+6' με σκόρερ τον Πίττα από το σημείο του πέναλτι. Όπως και με την Ρουμανία που από 0-2 έγινε 2-2, έτσι και με την Βοσνία Ερζεγοβίνη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να ισοφαρίσει παρά το γεγονός πως ήταν πίσω με 0-2.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/10 @ 23:20
Ο Παυλίδης δεν κατάφερε μετά το γύρισμα του Μπακασέτα να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ στο Σκωτία-Ελλάδα.
09/10 @ 19:12
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο.
09/10 @ 15:11
Σύμφωνα με ανάρτηση Ιταλού δημοσιογράφου, η Μπράιτον προσπάθησε το καλοκαίρι να αποκτήσει και τον Χρήστο Μουζακίτη από τον Ολυμπιακό προσφέροντας μάλιστα 40 εκατ. ευρώ!
09/10 @ 13:59
Ο Γιάννης Αναστασίου υποδέχθηκε τον Γιάννη Πετράκη που πήγε στο Emileon για να αποχαιρετήσει τους παίκτες του Παναιτωλικού και άπαντες βούρκωσαν
09/10 @ 11:07
Την πρώτη του προπόνηση μετά την επιστροφή του στη τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού έκανε το απόγευμα της Τετάρτης (8/10) στο Emileon ο Γιάννης Αναστασίου.
09/10 @ 09:55
Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Οπούντιος Μαρτίνου, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Κύπριο δεξιό μπακ, Ευγένιο Αντωνίου και ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται αυτή τη σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματα της Φθιώτιδας.
BEST OF THEMASPORTS