Ο Γιάγια Τουρέ μιλώντας σε podcast αναφέρθηκε στην εμπειρία του να αντιμετωπίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, κάτι που ήταν... δύσκολο για τον ίδιο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Γιάγια Τουρέ παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο και αποθέωσε. Ο Ιβοριανός ποδοσφαιριστής, δίπλα στους Ζεράρ Πικέ και Κάρλες Πουγιόλ, προσπάθησε να σταματήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, κάτι που δεν ήταν εύκολο. «Το να παίζεις σε αυτόν τον τελικό ήταν απίστευτο, έστω και μόνο λόγω του Κριστιάνο Ρονάλντο. Είχε δυνατό δεξί και αριστερό πόδι και όταν έπαιρνε την μπάλα, μπορούσε να την κρατήσει».
sportal.gr
Συζητήθηκαν παραπάνω οι δηλώσεις Μπέργκ για το μέλλον του Λοίζου, παρά η πρώτη νίκη της Ομόνοιας στον φετινό μαραθώνιο επί του Ακρίτα Χλώρακας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/09 @ 23:54
Η Μπρέντφορντ προκάλεσε πόνο στην Τσέλσι στο 90'+3' με πανέξυπνο τρόπο από πλάγιο άουτ, με το τελικό 2-2 να πικραίνει φοβερά τους «μπλε» που πίστεψαν στο 85' ότι είχαν κάνει ηρωικό come-back.
13/09 @ 23:54
Συνεχίζει ακάθεκτη η Νάπολι! Η πρωταθλήτρια της Serie A δεν «μασάει» από έδρες και πέρασε άνετα από το «Αρτέμιο Φράνκι» επικρατώντας 3-1 της φλύαρης Φιορεντίνα που παρέμεινε χωρίς νίκη!
13/09 @ 23:54
Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε το παρθενικό της τρίποντο στη φετινή LaLiga, καθώς νίκησε 2-0 τη Βιγιαρεάλ, που υπέστη την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.
13/09 @ 22:37
Άλλο ένα απίθανο Derby d’Italia, άλλη μια φορά που η Ίντερ τα κάνει… μαντάρα και μια Γιουβέντους που με τρομερά γκολ και ανατροπή στο 90’+1’ επιβλήθηκε 4-3!
13/09 @ 22:36
Τότεναμ για μεγάλα πράγματα, Γουέστ Χαμ για... μιζέρια. Τα «σπιρούνια» έφτασαν στο 3-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και προκάλεσαν άλλη μια εφιαλτική βραδιά στον Πότερ και την ομάδα του.
13/09 @ 22:35
Η «καυτή» Μπάγερν Μονάχου διέλυσε με σκορ 5-0 το Αμβούργο στην «Allianz Arena» και έκανε το 3Χ3 στην Bundesliga, με τον Χάρι Κέιν να βρίσκει δίχτυα δύο φορές.
BEST OF THEMASPORTS