Το πρωτάθλημα χάθηκε, ο στόχος εξασφάλισης του Champions League της επόμενης περιόδου είναι υπαρκτός, όπως επίσης και το FA Cup, στου οποίου τα ημιτελικά προκρίθηκε για έβδομη (!) συνεχή φορά, μετά τη νίκη επί της Μπόρνμουθ.
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ… δεν θα είναι εδώ! Στόχοι υπάρχουν, αν και όχι ανάλογοι μ΄ αυτούς που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, όμως το… θωρηκτό της στη θέση «9», δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο λόγος; Ο τραυματισμός του στον αστράγαλο και η χρήση πατερίτσας για να πατά το πόδι του καλύτερα και με ασφάλεια. Εννιά τα εναπομείναντα ματς του αγγλικού πρωταθλήματος, δύο – ιδανικά – στο Κύπελλο, χάνει τα πάντα και ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι η πλήρης του ανάρρωση έως την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων το ερχόμενο καλοκαίρι, στις 15 Ιουνίου, δηλαδή σε λιγότερο από τρεις μήνες από σήμερα!
bnsports.gr