Πρόβλημα στην Ομόνοια - Η αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα

Πρόβλημα στην Ομόνοια - Η αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα

Η αποστολή της Ομόνοιας, χωρίς Ελάντερ.

 Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (01/04) αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κίτσος, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Γιόβετιτς, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Χαμάς, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Αγγελή, Νεοφύτου, Μπεζούς, Αλιούμ.

Ο Φίλιπ Ελάντερ μετά από έντονες ενοχλήσεις που είχε από τον τελευταίο αγώνα πέρασε από MRI το οποίο έδειξε πως υπέστη κάταγμα μεταταρσίου. Εκτιμάται πως θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις μήνες.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο «Άλφαμεγα», θα αρχίσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα από το γήπεδο μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Playoffs Μουντιάλ 2026: Η Σουηδία πήρε την πρόκριση σε ματς για γερά νεύρα με την Πολωνία, η Τουρκία πήρε το εισιτήριο με Ακτούρκογλου από την Πρίστινα

Playoffs Μουντιάλ 2026: Η Σουηδία πήρε την πρόκριση σε ματς για γερά νεύρα με την Πολωνία, η Τουρκία πήρε το εισιτήριο με Ακτούρκογλου από την Πρίστινα

Η Τουρκία πέρασε από την Πρίστινα, επικρατώντας 1-0 του Κοσόβου, ενώ η Σουηδία λύγισε την Πολωνία στη Σόλνα σε ένα ματς για γερά νεύρα. Οι δύο ομάδες πήραν το εισιτήριο για τα τελικά του Μουντιάλ 2026 στην κανονική διάρκεια.