Ο ΠΑΟΚ έβαλε φωτιά στη μάχη για τη 2η θέση του πρωταθλήματος, επιστρέφοντας από το 2-0 απέναντι στην ΑΕΚ και φεύγοντας με ένα τεράστιο διπλό από τη Νέα Φιλαδέλφεια με σκορ 3-2! Ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι, πλέον, στο -4 από την Ένωση, αλλά και στον πόντο από τον 3ο Παναθηναϊκό και ενώ την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον σίγουρο πια πρωταθλητή Ολυμπιακό και οι δύο αθηναϊκές ομάδες κοντράρονται στο ΟΑΚΑ.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μία ημέρα μετά τον θρίαμβο στην OPAP Arena, δημοσίευσε την παρακάμερα της αναμέτρησης, με τον πάγκο του Δικεφάλου να ξεσπά στις στιγμές, όπου η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ισοφάρισε σε 2-2 και προηγήθηκε με 2-3.
Είναι πραγματικά φοβερό, ωστόσο, το στιγμιότυπο, με την αντίδραση του Τόμας Κεντζιόρα στο γκολ του Δημήτρη Πέλκα!
Ο Άρης Λεμεσού στον αγώνα που άνοιξε την 9η αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-1 του Ακρίτα στο Άλφαμεγα, επεκτείνοντας το αήττητο εντός έδρας σερί του για 5ο ματς, ενώ πάτησε κορυφή περιμένοντας να δει τι θα γίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια το Σαββατοκύριακο.
Με μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, η Εθνική ομάδα κ17 κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη με το τελικό 2-1 επί της Γεωργίας για να περάσει στη 2η προκριματική φάση του Euro u17 2026!
Ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» από ημίχρονο την ΑΕΛ Novibet, πάτησε φρένο στο δεύτερο μέρος και επικράτησε 4-1, κάνοντας σεφτέ στο Κύπελλο Betsson. Σκόραρε ο νεαρός Μύθου.
Ο Πέδρο Τσιριβέγια μοίρασε δύο ασίστ και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην ανατροπή κόντρα στον Ατρόμητο (2-1), με το «τριφύλλι» να κάνει το 2/2 επί εποχής Ράφα Μπενίτεθ αλλά και στο Κύπελλο!