Με τις εμπειρίες από τον πρόσφατο Γύρο της Ρόδου στις βαλίτσες της, η αποστολή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας έφυγε για νέα δοκιμασία, αυτή τη φορά για τον φημισμένο γύρο της Ελλάδας. Ο ΔΕΗ Tour of Hellas 2025, έρχεται λοιπόν ανανεωμένος με συναρπαστικές διαδρομές που αναμένεται να καθηλώσουν όλους τους αθλητές που θα συμμετέχουν, αλλά και τον κόσμο που θα παρακολουθήσει τον αγώνα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Κύπρος συμμετέχει και φέτος σ’ αυτόν τον πολύ υψηλού επιπέδου αγώνα, με τον προπονητή μας Σεργκέι Κλίμοβ να θέλει να δει βελτίωση σε σχέση με τον Γύρο Ρόδου. Η αποστολή μας απαρτίζεται από τους Ανδρέα Μιλτιάδη, Κωνσταντίνο Παυλίδη, Μπογκντάν Ζαμπελίνσκι, Χριστόδουλο Άχχα και Λάμπη Αθανασίου.
Σ’ αυτή την προσπάθεια, η ομοσπονδία ποδηλασίας δεν θα είναι μόνη της. Για άλλη μια φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας. Τον ΟΠΑΠ Κύπρου, το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου, τον ΚΟΑ, την ΚΟΕ, την Vitex και την Areti. Χωρίς τη στήριξη τους τίποτα δεν θα ήταν δεδομένο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στα συμπληρώματα διατροφής Dion Sportslab, οι οποίοι συνεχίζουν να στηρίζουν τους αθλητές μας και να τους παρέχουν ότι είναι δυνατόν με σκοπό να πιάσουν την καλύτερη τους επίδοση.
Το πρόγραμμα (02/04-06/04):
ETAΠ 1: Πάτρα – Αγρίνιο
ETAΠ 2: Αγρίνιο - Αράχωβα
ETAΠ 3: Δελφοί - Χαλκίδα
ETAΠ 4: Νέα Αρτάκη - Ολυμπιακό χωρίο Δήμου Αχαρνών
ETAΠ 5: Μαραθώνας - Πλατεία Συντάγματος
Περισσότερε πληροφορίες για τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο:
https://www.facebook.com/tourofhellas
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/05 @ 18:46
To μήνυμα από τον ΚΟΑ.
31/05 @ 18:35
Μήνυμα από τον ΚΟΑ για την κυπριακή αποστολή στους 20ούς Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης.
31/05 @ 18:04
Ανακοινώση από την ΚΟΕ μετά και τις επιτυχίες της Κυπριακής αποστολής στους ΑΜΚΕ:
31/05 @ 11:30
Μια ιστορική στιγμή, με τους Πετρούνια και Ασίλ να μοιράζονται το υψηλότερο σκαλί του βάθρου και να στέλνουν μήνυμα σεβασμού και ενότητας από τη Λειψία, σηκώνοντας τις σημαίες των χωρών τους.
30/05 @ 12:16
Κάτοχος 4 χρυσών μεταλλίων ο γηραιότερος αθλητής στίβου ξεκίνησε να αγωνίζεται στα 97 του, παρακινούμενος από την 73χρονη κόρη του.
30/05 @ 10:32
Η πρώτη Τετάρτη του Ιούνη, έχει αφιερωθεί ως η «Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος». Το Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ, όπως έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια, γιορτάζει τη μέρα με ομαδικό τρέξιμο στη Λευκωσία, παρουσία ολόκληρου του δρομικού κινήματος της χώρας.
BEST OF THEMASPORTS