Πόλυς ΧαραλάμπουςΣτα σημεία κατάφερε να πάρει το «εξάποντο» επί της Ομόνοιας Αραδίππου και να μείνει… ολοζώντανη στο κυνήγι της παραμονής στα σαλόνια. Η κινητοποίηση του κόσμου, πριν την σημαντική αναμέτρηση, προφανώς βοήθησε τους παίχτες για φτάσουν στη νίκη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η οικογένεια των «βυσσινί» δείχνει ενωμένη και αποφασισμένη, να δώσει την μάχη μέχρι να πέσει η αυλαία, ούτως ώστε να αποφύγει την 12η θέση.
Θύμισε εποχές του παλιού γηπέδου, στο κέντρο του Παραλιμνίου, η εικόνα που είχε η κεντρική κερκίδα του Σταδίου «Τάσος Μάρκου».
Ιδιαίτερο παλμό έδωσαν, στη διάρκεια της αναμέτρησης, οι οργανωμένοι της ΕΝΠ, τα παιδιά της «Gate 26».
Μετά τη λήξη, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, ο Νταμίρ Κάναντι (ήταν τιμωρημένος). Έγινε ένα κουβάρι με τους παίχτες και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, πανηγυρίζοντας το ότι η ομάδα, παραμένει στο κόλπο της σωτηρίας.

Παλικαρίσιος βαθμός για την Εθνική μας στο 90+6' με σκόρερ τον Πίττα από το σημείο του πέναλτι. Όπως και με την Ρουμανία που από 0-2 έγινε 2-2, έτσι και με την Βοσνία Ερζεγοβίνη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να ισοφαρίσει παρά το γεγονός πως ήταν πίσω με 0-2.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/10 @ 15:08
Η ενημέρωση από την Ανόρθωηση.
07/10 @ 12:33
Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας για ισχυρές καταιγίδες.
05/10 @ 18:42
Προβάδισμα για τον Εθνικό κόντρα στην ροή του αγώνα.
05/10 @ 15:33
Δείτε τις αρχικές ενδεκάδες του αγώνα στο Δασάκι ανάμεσα σε Εθνικό Άχνας και Freedom 24 Krasava ΕΝΥ
24/09 @ 17:32
Ο αναπληρωτής πρόεδρος Θεόδωρος Θεοδούλου εκπροσώπησε την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στις εκδηλώσεις που έγιναν στη Μάλτα με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 125 χρονών από την ίδρυση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας.
23/08 @ 23:50
Η Κρεμονέζε έκανε τη Μίλαν να πραγματοποιήσει εφιαλτικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα και την υπέταξε στην πρεμιέρα της Serie A με το 2-1 στο «Σαν Σίρο»! Η Ρόμα 1-0 την Μπολόνια στη νέα της εποχή!
BEST OF THEMASPORTS