Η σωματική μεταμόρφωση του Λαμίν Γιαμάλ ήταν απίστευτη. Από αδύνατος παίκτης στο απόλυτο θηρίο. Η Μπαρτσελόνα διαχειρίστηκε άψογα την ανάπτυξή του και τώρα κυριαρχεί στο Champions League σε ηλικία μόλις 17 ετών.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Λαμίν Γιαμάλ είναι η «καρδιά» της Μπαρτσελόνα και κυριαρχεί τόσο στη La Liga όσο και στο Champions League.
Με την πρώτη ματιά, ο Γιαμάλ φαινόταν, και ήταν πολύ αδύναμος και αδύνατος, αλλά κανείς δεν μπορούσε να αμφισβητήσει τη μαγεία που έχει όταν έρχεται σε επαφή με την μπάλα. Ωστόσο, επειδή το σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι αδύνατο να παιχτεί χωρίς καλή φυσική κατάσταση και υγιές σώμα, ο Ισπανός διεθνής, που γεννήθηκε το 2007, δηλαδή είναι 17 ετών, αποφάσισε να ασχοληθεί με το σώμα του.
Ως έφηβος ακόμα, είναι πολύ σημαντικό ο Γιαμάλ να αναπτυχθεί προς τη σωστή κατεύθυνση και η Μπαρτσελόνα να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην πρόοδο του Ισπανού. Από την αρχή της σεζόν, ο Γιαμάλ φέρεται να έχει «βάλει» επτά κιλά μυϊκής μάζας, κάτι που δεν επηρέασε μόνο το σώμα του, αλλά και την ψυχολογία του. Έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση και είναι πιο δυνατός, πιο αποφασιστικός.
Η Μπαρτσελόνα σχεδίασε ειδικά για αυτόν ποδοσφαιρικές προπονήσεις που ανέβασαν τη φόρμα του σε τέτοιο βαθμό που τώρα φαίνεται σχεδόν αγνώριστος. Η εστίαση αυτών των προπονήσεων ήταν στη φυσική δύναμη, ώστε να μπορεί να αντέξει τις δύσκολες μονομαχίες σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει η Μπάρτσα. Παρόλο που είναι 17 ετών, ο Γιαμάλ κάνει ακριβώς τις ίδιες προπονήσεις και ασκήσεις όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του στην ομάδα. Φυσικά, με προσαρμοσμένα βάρη. Οι συνέπειες όλων αυτών είναι πιο δυνατές μονομαχίες, καλύτερη στάση, περισσότερη αυτοπεποίθηση, ταχύτητα, πιο δυνατά σουτ στο τέρμα.
Αν συγκρίνετε τη φωτογραφία του Γιαμάλ από το 2023 με το πώς φαίνεται τώρα, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά σώματα.
sportal.gr
Στις 19:00 αρχίζει το φιλικό ανάμεσα σε Εθνικό Άχνας και ΑΕΛ στο "Δασάκι" και το ThemaSports θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/08 @ 18:15
Εφιάλτη αποτελούν για τη Χάιντουκ Σπλιτ τα καλοκαιρινά προκριματικά, καθώς από το 2011 και μετά, αποκλείεται κάθε χρόνο...
16/08 @ 17:53
Η Σάντερλαντ επέστρεψε στην Premier League για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια, με τους φίλους της να παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό κορεό πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ!
16/08 @ 16:29
Η αποβολή του Κόνσα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο «Βίλα Παρκ», όπου η Άστον Βίλα παρά το γεγονός πως είχε αρχίσει να ψάχνει γκολ, οπισθοχώρησε απέναντι στη Νιούκαστλ και οι δυο τους έμειναν στο 0-0.
16/08 @ 16:55
Ο προπονητής της Μπράιτον, Φάμπιαν Χίρτσελερ, αναφέρθηκε στην περίοδο προσαρμογής του Χαράλαμπου Κωστούλα στους «Γλάρους».
16/08 @ 13:40
Εντυπωσιακό ξεκίνημα στην φετινή Πρεμιερ Λιγκ με τον αγώνα Λίβερπουλ - Μπόρνμουθ να τελειώνει 4-2
16/08 @ 12:45
Ο Αντουάν Σεμένιο της Μπόρνμουθ έγινε δέκτης ρατσιστικών σχολίων στα social media και ξέσπασε με story στο Instagram, καθώς αναρωτιέται πότε θα σταματήσει όλο αυτό.
BEST OF THEMASPORTS