Με τον Καρέτσα να προσφέρει το highlight της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας μια ασύλληπτη γκολάρα, η Γκενκ διέλυσε 4-0 τη Γάνδη και καλπάζει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Γκενκ με τον ασταμάτητο Καρέτσα να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ διέλυσε με σκορ 4-0 τη Γάνδη και κάνοντας ονειρεμένο ντεμπούτο στα playoffs, καλπάζει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Βέλγιο!
Ο Καρέτσας άνοιξε το σκορ στο 39ο λεπτό με ασύλληπτο αριστερό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, για να ακολουθήσουν άλλα τρία γκολ στο δεύτερο μέρος για τους γηπεδούχους, τα δύο από τον Χίεον Γκίου.
Νωρίτερα, ο Χρήστος Τζόλης άνοιξε τον δρόμο και η Μπριζ επικράτησε 2-0 της Άντερλεχτ στο παραδοσιακό ντέρμπι του βελγικού πρωταθλήματος, παραμένοντας ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου. Ο διεθνής επιθετικός ήταν αυτός, που έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Βερμάντ να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 69', λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.
Οι εκδηλώσεις στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/05 @ 20:32
Έγραψε ιστορία η Κρίσταλ Πάλας! Η ομάδα του Λονδίνου, με γκολ του Έζε στο 16' και με ήρωα τον Χέντερσον που απέκρουσε πέναλτι - και όχι μόνο - νίκησε 1-0 τη Σίτι και κατέκτησε το πρώτο της FA Cup!
17/05 @ 19:07
Η Ντόρτμουντ νίκησε 3-0 τη Χόλσταϊν Κιλ και εξασφάλισε το Champions League, την ώρα ππου η Λειψία έχανε 3-2 από τη Στουτγκάρδη και έμενε εκτός Ευρώπης.
17/05 @ 15:17
Η Ντινάμο Μόσχας έριξε χρυσάφι στα πόδια της Πογκόν για τον Ευθύμη Κουλούρη, ωστόσο οι Πολωνοί απάντησαν αρνητικά στην πρόταση έξι εκατομμυρίων ευρώ συν τα μπόνους.
17/05 @ 14:42
Είναι προφανές πως... έχουν ήδη φύγει για διακοπές. Και ο Άρνε Σλοτ δεν το αρνείται. Αντιθέτως διασκεδάζει για το κατόρθωμά του με τη Λίβερπουλ και δεν κρύβεται από τους δημοσιογράφους.
17/05 @ 13:11
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ετοιμάζεται να ρίξει την αυλαία μιας σπουδαίας διαδρομής με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Μετά από σχεδόν μια δεκαετία γεμάτη τίτλους, με αφετηρία το Λιγκ Καπ του 2016, ο Βέλγος μέσος αναμένεται να αποχωρήσει, αφήνοντας πίσω του μια παρακαταθήκη που… δύσκολα θα ξεπεραστεί. Η τελευταία του «μάχη»; Ο επικείμενος τελικός κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, για την κούπα νούμερο… 17!
17/05 @ 12:54
Ο Ουνάι Έμερι ήθελε να τσεκάρει τι γινόταν στο Λονδίνο ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτού ξεκινήσει τη συνέντευξη Τύπου για το 2-0 της Άστον Βίλα απέναντι στην Τότεναμ και έδειξε πως… δεν είχε καμία ελπίδα για κάτι θετικό από τους «κόκκινους διαβόλους»!
BEST OF THEMASPORTS