ΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Θα το χαρούμε σήμερα και από αύριο δουλειά για τους πέντε τελικούς που μας απέμειναν»

ΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Θα το χαρούμε σήμερα και από αύριο δουλειά για τους πέντε τελικούς που μας απέμειναν»

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Μάριος Νικολάου, μετά το τέλος του αγώνα στην Περιστερώνα με αντίπαλο την Ομόνοια 29Μ, για τη 2η αγωνιστική των πλέι-άουτ.

Αναλυτικά:

«Πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς σε μία δύσκολη έδρα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, όμως στη συνέχεια βρήκαμε τον τρόπο να σκοράρουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν μαζί μας έστω και λίγοι, μας δίνουν δύναμη και στο επόμενο ματς τους θέλουμε στο πλευρό μας.

Θα το χαρούμε σήμερα και από αύριο δουλειά για τους πέντε τελικούς που μας απέμειναν. Καλή συνέχεια στην Ομόνοια 29ης Μαΐου».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Πράσινη» κυριαρχία στα PASP Awards: Σάρωσε τα βραβεία η πρωταθλήτρια Ομόνοια!

«Πράσινη» κυριαρχία στα PASP Awards: Σάρωσε τα βραβεία η πρωταθλήτρια Ομόνοια!

Με την Ομόνοια να κυριαρχεί, χάρη στην παρουσία επτά ποδοσφαιριστών της στην κορυφαία ενδεκάδα της Cyprus League by Stoiximan, την ανακήρυξη του Willy Semedo και της Olga Iordachiusi ως «The Best Players by Unicars» στα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, καθώς και την ανάδειξη του Henning Berg ως κορυφαίου προπονητή, ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη γιορτή του κυπριακού ποδοσφαίρου, όπου τιμήθηκαν οι πρωταγωνιστές της σεζόν.