ΑΝΓΚΕΛΟΦΣΚΙ: «Πρέπει να σταματήσουμε αυτό το αρνητικό σερί»
Οι δηλώσεις του προπονητή του Εθνικού Ιγκόρ Ανγκελόφσκι μετά το ματς με την ΑΕΚ.


Ένα ακόμη παιχνίδι «μεγάλου» στην LaLiga προκάλεσε συζητήσεις για τη διαιτησία. Η Ρεάλ επικράτησε 3-2 της Λεγκανές χθες βράδυ στο «Μπερναμπέου», με τους φιλοξενούμενους να «φωνάζουν» για το πέναλτι, με το οποίο οι Μαδριλένοι προηγήθηκαν στο 32’ με τον Κιλιάν Εμπαπέ.
Ο διαιτητής Γκονζάλεθ Φουέρτες έδειξε την άσπρη βούλα σε μαρκάρισμα του Όσκαρ πάνω στον Αρντά Γκιουλέρ, με τον VAR να υποστηρίζει την αμφισβητούμενη απόφαση.
Η Λεγκανές διαμαρτυρήθηκε με πρωτότυπο τρόπο, ανεβάζοντας στο Twitter μια μονολεκτική ανάρτηση με το ερώτημα «Τι;».
Ο προπονητής της «βασίλισσας», Κάρλο Αντσελότι, ρωτήθηκε μετά τον αγώνα για τα παράπονα των φιλοξενούμενων για τη διαιτησία και απάντησε: «Αν η Λεγκανές διαμαρτύρεται για τη διαιτησία, μπορούμε να διαμαρτυρόμαστε κι εμείς».
Qué
— C.D. Leganés (@CDLeganes) March 29, 2025
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις