Πόλυς ΧαραλάμπουςΑντιμετωπίζει με ψυχραιμία την όλη κατάσταση στην Ομόνοια, ο Γιάννης Αναστασίου. Δεν περιμέναμε φυσικά διαφορετική αντίδραση από τον Ελλαδίτη τεχνικό, όταν ρωτήθηκε ψες για το θέμα ευθυνών και… παρέπεμψε στο τέλος της σεζόν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Κυρ-Γιάννης δεν είναι μόνο για την ιδιότητα του ως προπονητής, που δεν εμπνέει τη μεγάλη πλειοψηφία του πράσινου λαού.
Του επιρρίπτουν (και δεν τους αδικούμε) μεγάλη ευθύνη, τόσο για τον καλοκαιρινό σχεδιασμό, αλλά και για την χειμερινή μετεγγραφική περίοδο. Έχει αναλυθεί πλειστάκις, ότι η Ομόνοια ουσιαστικά δεν αξιοποίησε ικανοποιητικά τον Ιανουάριο.
Ευθύνη φυσικά έχει και ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού», που τον άφησε τους τελευταίους 4 μήνες, ουσιαστικά να «λειτουργεί δυο εκκλησιές»στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Είναι πολλοί αυτοί που προτρέπουν τον Παπασταύρου, με τη λήξη της σεζόν, να μην φέρει μόνο νέο προπονητή, αλλά να προσλάβει κι άλλον επαγγελματία για την θέση του αθλητικού διευθυντή. Πιο απλά, να πάψει να έχει ρόλο στην ποδοσφαιρική Ομόνοια ο Κυρ Γιάννης, απο την 31η Μαίου του 2025 κι έπειτα…
Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν το κοιτάξαμε καθόλου, αν έχει συμβόλαιο και τη νέα σεζόν ο Ελλαδίτης τεχνικός.
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε η Διευθύντρια Ψηφιακής Πολιτικής και Έρευνας Καινοτομίας, Κυριακή Πάντζιαρου, η οποία μίλησε για τον νέο τρόπο έκδοσης της κάρτας φιλάθλου και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος, τονίζοντας πως επεξεργάζονται έναν εναλλακτικό τρόπο έκδοσης, ο οποίος θα ανακοινωθεί μέχρι τα τέλη Αυγούστου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/08 @ 09:49
Ο γνωστός νομικός Λάμπρος Πιερή, είναι το νέος μέλος στο Δ.Σ. της εταιρείας της Ομόνοιας, εκ μέρους του Σωματείου.
20/08 @ 09:37
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, ρωτήθηκε σήμερα το πρωί στις δηλώσεις που έκανε στο αεροδρόμιο Λάρνακας στους εκπροσώπους των Κυπριακών ΜΜΕ, για το πόσους οπαδούς της ομάδας του περιμένουν αύριο στον αγώνα με τη Βόλφσμπεργκερ στο «Wörthersee Stadion».
20/08 @ 09:23
Δηλώσεις στους εκπροσώπους των Κυπριακών ΜΜΕ έκανε πριν από λίγο στο αεροδρόμιο Λάρνακας ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής των «πράσινων» για την Αυστρία.
20/08 @ 09:00
Στο αεροδρόμιο Λάρνακας βρίσκεται η αποστολής της Ομόνοιας, η οποία στις 10:00 θα αναχωρήσει για την Αυστρία, ενόψει του αυριανού (21/08, 20:00) αγώνα με αντίπαλο τη Βόλφσμπεργκερ για τα πλέι-οφ του Conference League.
19/08 @ 21:23
Η Ομόνοια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί κυπριακού εδάφους και ανακοινώθηκε η αποστολή.
19/08 @ 16:52
Η Ομόνοια παρουσιάζει την Βόλφσμπεργκερ.
BEST OF THEMASPORTS