Η φάση που προκάλεσε... ένταση κι ερωτήματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η φάση που προκάλεσε... ένταση κι ερωτήματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γκολ του Αϊτόρ συζητιέται έντονα ανάμεσα στους ποδοσφαιρόφιλους.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ σκόραρε με ένα αμφιλεγόμενο γκολ όσο αφορά την... ηθική, καθώς ο Καμπρέρα ήταν στο έδαφος λόγω τραυματισμού και ο Γιαγκό υποδεχόμενος τη μπάλα από τον Άλβες σήκωσε το χέρι λόγω του τραυματισμένου συμπαίκτη του Αϊτόρ ο οποίος έκλεψε την μπάλα κι έκανε το 1-0.

Στα social media έγινε ένας μικρός «χαμός» και στο κάδρο μπήκαν οι γραφικότητες και οι γενικεύσεις.

Προφανώς μόνο για βραβείο fair play δεν είναι η φάση -αντιθέτως-, ενώ υπάρχει και ο παράγοντας διαιτητής που αρχικά... προσπάθησε να σφυρίξει αλλά μετάνιωσε αφήνοντας τη φάση να ολοκληρωθεί.

Θυμηθείτε τι έγινε:

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΕΚ-Απόλλων: Για να σφραγίσουν και μαθηματικά την Ευρώπη, αλλά και για να πάρουν προβάδισμα για τη 2η θέση! (Πιθανές ενδεκάδες)

ΑΕΚ-Απόλλων: Για να σφραγίσουν και μαθηματικά την Ευρώπη, αλλά και για να πάρουν προβάδισμα για τη 2η θέση! (Πιθανές ενδεκάδες)

Με μοναδικό στόχο τη νίκη για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την έξοδο τους στην Ευρώπη για τη νέα σεζόν (2026-2027), αλλά και για να κάνουν καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης, ΑΕΚ και Απόλλωνας κοντράρονται απόψε (19:00) στην «Αρένα» για την 7η αγωνιστική των πλέι-οφ.