"Διακρίνεται για το παιχνίδι του ψηλά και έχει καλή αντίληψη του παιχνιδιού, είναι γρήγορος στο και δυνατός στις μονομαχίες". Ποιος είναι ο παίκτης που έρχεται για να πάρει την ευκαιρία του από τον Ματίας Αλμέιδα
Ακολουθήστε μας στο Google news
Εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα τής Ανόρθωσης διανύει φέτος ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος, 21χρονος σέντερ μπακ της Ένωσης (γεννημένος τον Μάη του 2003), καθώς παίζει στη Μεγαλόνησο με τη φανέλα τής Κυρίας τού κυπριακού ποδοσφαίρου.
Η αγωνιστική περίοδος δεν ήταν ιδιαίτερα καλή για την ομάδα αλλά ο διεθνής Έλληνας άσος είχε "γεμάτη" σεζόν, με πολλά παιχνίδια στα πόδια του, σε ένα πρωτάθλημα που δεν έχει εντυπωσιακή διαφορα σε σχέση με το ελληνικό.
Με αποτέλεσμα να θεωρείται περίπου δεδομένη η επιστροφή στην ομάδα, όπως και του Ζίνι, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν το παρόν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και εκτός απροόπτου θα είναι μέλη τής ομάδας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ο Χρυσόπουλος προέρχεται από τις υποδομές του Άρη, οι Θεσσαλονικείς τον είχαν δώσει με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό β΄ και στη συνέχεια η ΑΕΚ είχε πληρώσει 800.000 ευρώ για να τον αποκτήσει και, έναν χρόνο αργότερα, το καλοκαίρι του 2024, έφυγε με τη μορφή δανεισμού για την Κύπρο.
Με δεδομένο μάλιστα ότι οι Μουκουντί, Κάλενς και Μήτογλου έχουν συμβόλαιο (ο τελευταίος μπορεί να κληθεί να υπογράψει πρόωρη ανανέωση), δεν αποκλείεται η έλευση του Χρυσόπουλου στην ομάδα έστω και ως 4η στην ιεραρχία λύση, μπορεί να σημάνει εξελίξεις για τον Βίντα και το δικό του μέλλον στην ομάδα.
sportdog.gr
Γλυκόπικρη γεύση άφησαν σε ΑΕΚ και Ομόνοια, τα παιχνίδια της Πέμπτης (06/11) κόντρα σε Αμπερντίν και Λωζάνη αντίστοιχα, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/11 @ 20:08
Ανάρτηση από την Ανόρθωση η οποία ενημερώνει πως πλέον εκτός από ηλεκτρονικά, πλέον υπάρχει δυνατότητα εισφορών και μέσω μπλοκ, τα οποία θα συμπεριλαμβάνονται στην πλατφόρμα.
06/11 @ 12:07
Μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΠΟΡ FM η εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου, είχε ευχάριστα νέα για τον κόσμο της Αμμοχωστιανής ομάδας.,
04/11 @ 16:04
Επίσκεψη στο Μουσείο του συλλόγου από τους παίκτες της Ανόρθωσης και τον Τιμούρ Κετσπάγια.
04/11 @ 15:19
Ανακοίνωση από το πετοσφαιρικό τμήμα της Ανόρθωσης για τους αγώνα με την Ουκρανική Epicentr-Podolyany για το CEV Challenge Cup.
03/11 @ 21:58
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz on tour» της Cablenet ήταν αυτή την φορά ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ μίλησε για τον πιο δύσκολο αντίπαλο του.
03/11 @ 13:00
Ήταν θέμα χρόνου για την Ανόρθωση να αρχίσει να... παίρνει τα πάνω της από τη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Τιμούρ Κετσπάγια, για να μπορεί τουλάχιστον να παίρνει τους βαθμούς με τις λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες, για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.
BEST OF THEMASPORTS