Ο Νικολό Μπαρέλα θα μπορούσε να διασφαλίσει σε ελάχιστα χρόνια, χρήματα που θα του έκαναν πανεύκολη την υπόλοιπη ζωή, αλλά έριξε... άκυρο στους Σαουδάραβες για χάρη της Ίντερ!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Νικολό Μπαρέλα αρνείται να γίνει ακόμα ένας που θα μετακινηθεί στο ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας, όσο κι αν η προσφορά που φέρεται να ήταν διατεθειμένη να του κάνει η Αλ - Χιλάλ, θα μπορούσε να του εξασφαλίσει τεράστια άνεση για την υπόλοιπη ζωή του.
Όπως ανέφερε η Gazzetta dello Sport, οι Σαουδάραβες εκτίμησαν τόσο πολύ τις ικανότητες του Ιταλού χαφ της Ίντερ που θέλησαν να του παρουσιάσουν συμβόλαιο, το οποίο στο οικονομικό σκέλος θα έγραφε 35 εκατ.ευρώ ετησίως
Ο διεθνής μέσος ούτε που του συζητά - τουλάχιστον για τη δεδομένη χρονική περίοδο στην καριέρα του - και ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία πρόθεση αποχώρησης από τους «νερατζούρι».
Η ΑΕΛ διοργανώνει Gala Dinner για τα 95 χρόνια ζωής της και το ThemaSports βρίσκεται στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό όπου διεξάγεται η λαμπερή εκδήλωση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/10 @ 20:32
Δεκάδες ακαδημαϊκοί ζητούν τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διοργανώσεις της UEFA για τις φρικαλεότητες που λαμβάνουν χώρα στη Γάζα.
03/10 @ 19:44
Νέο πρόβλημα στην Μπαρτσελόνα με Λαμίν Γιαμάλ, καθώς οι ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στη λεκάνη επανήλθαν και η συμμετοχή του στο ματς με τον Ολυμπιακό και στο ντέρμπι με τη Ρεάλ είναι αμφίβολη.
03/10 @ 13:47
«Η Μπαρτσελόνα τα βρίσκει με UEFA και εγκαταλείπει την Super League»
03/10 @ 09:58
Την επίσημη μπάλα του Μουντιάλ του 2026, που θα διοργανωθεί από κοινού από ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά, εν ονόματι «Trionda» αποκάλυψε η Adidas.
03/10 @ 08:01
Μία νίκη (AEK) και δύο ήττες (Πάφος, Ομόνοια) για τις κυπριακές ομάδες, με τη χώρα μας να ανεβαίνει στους 29.787 βαθμούς και να βρίσκεται στην 17η θέση στη βαθμολογία της UEFA.
02/10 @ 23:28
Οι παίκτες της Ρόμα είχαν τρεις ευκαιρίες να σκοράρουν με πέναλτι ενάντια στη Λιλ, αλλά τις έχασαν και τις τρεις...
BEST OF THEMASPORTS