Η ατάκα-φωτιά που ξεχώρισε από την ανακοίνωση της ΑΕΛ
«Αναξιοπιστία, προχειρότητα και πλήρης αδυναμία των πειθαρχικών οργάνων της ΚΟΠ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΑΕΛ για την απόφαση του Εφετείου και του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ.


Την 12η ήττα του σε 32 αγωνιστικές της EuroLeague γνώρισε το βράδυ της Παρασκευής (28/3) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος λύγισε με 98-101 από την Παρί στο ΟΑΚΑ.
Στο 18-14 ανέβηκαν οι Παριζιάνοι, οι οποίοι έκαναν το 2-0 απέναντι στους πράσινους και συνεχίζουν να ονειρεύονται την εξάδα και την απευθείας πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης. Οι πρωταθλητές Ευρώπης, από την άλλη, θα συνεχίσουν στο Μόντε Κάρλο απέναντι στην Μονακό του Βασίλη Σπανούλη και θα ολοκληρώσουν την κανονική περίοδο στο γήπεδό τους απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.
Η βαθμολογία:

sport24.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις