Εθνική Γυναικών: Η κλήση για τον αγώνα με την Ανδόρα

Εθνική Γυναικών: Η κλήση για τον αγώνα με την Ανδόρα

Την ερχόμενη Δευτέρα θα αρχίσει προετοιμασία η Εθνική μας ομάδα Γυναικών ενόψει των υποχρεώσεων της στο Nations League 2025.

Η Κύπρος όπως είναι γνωστό κληρώθηκε στο δεύτερο όμιλο της 3ης Κατηγορίας της διοργάνωσης όπου συμμετέχουν επίσης Μάλτα, Γεωργία και Ανδόρα.

Η Εθνική μας άρχισε τη νέα διοργάνωση με διαδοχικές εντός έδρας νίκες επί της Μάλτας και της Γεωργία και στις 4 Απριλίου θα αντιμετωπίσει στο ΑΕΚ Αρένα την αντίστοιχη της Ανδόρας.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

Σημειώνεται ότι το πρώτο μας εκτός έδρας παιχνίδι είναι προγραμματισμένο στις 8 Απριλίου με αντίπαλο την Ανδόρα.

Στην κλήση του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Ρένου Δημητριάδη βρίσκονται οι ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες:

ΑΕΚ Αθηνών: Άντρη Βιολάρη, Μαρία Παναγιώτου

Αστέρας Τρίπολης: Ειρήνη Μιχαήλ

Apollon Ladies: Στέφι Χάρτυ, Γεωργία Κατσονούρη, Μαρήλια Κωνσταντίνου, Μαριλένα Γεωργίου, Φιλίππα Σάββα

Athlone Town AFC: Μαρία Ματθαίου

Chelsea FC Women Academy: Άντρια Κούσικ

Lakatamia FC: Κορίνα Πάολα Αδάμου, Χρυστάλλα Χαραλάμπους

ΠΑΟΚ: Χαρά Χαραλάμπους

Παρτιζάνι: Θέκλα Ανδρέου

Άρης Λεμεσού: Άντρια Ευστρατίου, Ευθαλία Σιακαλλή, Λουκρήτια Χρυσοστόμου, Χρύσω Μιχαήλ

Ομόνοια Λευκωσίας: Κωνσταντίνα Κουζάλη, Μαρία Αστανιού, Σάρα Παπαδοπούλου

Σιόν: Έλενα Αριστοδήμου

UN Texas Permian Basin: Σόφη Διονυσίου

Η πρώτη προπόνηση θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 31 Μαρτίου στο Κοινοτικό Στάδιο Πυργών. Συγκέντρωση στο γήπεδο στις 16:45.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Επιστροφή στις γκέλες για την Λίβερπουλ, τριάρα για την Λιντς επί της Τσέλσι

Επιστροφή στις γκέλες για την Λίβερπουλ, τριάρα για την Λιντς επί της Τσέλσι

Η Λίβερπουλ έμεινε στο 1-1 με την Σάντερλαντ στο Άνφιλντ και επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά το πόσο προβληματική είναι η εκκίνησή της στη φετινή σεζόν, με την Τσέλσι να χάνει με 3-1 στο Έλαντ Ρόουντ από την Λιντς και μαζί την ευκαιρία να παραμείνει στην πρώτη τριάδα.