Themasports teamΤα νέα στοιχεία που βγαίνουν συνεχώς στο φως για τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είναι τουλάχιστον σοκαριστικά.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας σε θλίψη ολόκληρο τον κόσμο. Ακόμα και σήμερα πολλά είναι τα ερωτήματα τα οποία έχουν μείνει αναπάντητα σχετικά με τον θάνατο του θρύλου του ποδοσφαίρου.
Από τη δίκη που έχει ξεκινήσει από την Τρίτη, όπου κατηγορούνται οι γιατροί του Μαραντόνα οι οποίοι είχαν αναλάβει τη θεραπεία του, βγαίνουν στο φως σοκαριστικά στοιχεία.
Οι ιατροδικαστές που έχουν αναλάβει την υπόθεση αποκάλυψαν πως ο Ντιεγκίτο υπέφερε από φρικτούς πόνους 12 ώρες πριν το θάνατό του, αφού είχε συσσωρευτεί υγρό στην κοιλιά του και στους πνεύμονές του.
«Η καρδιά του ήταν δύο φορές πιο βαριά από μια κανονική. Συνολικά, είχαν συσσωρευτεί 4,5 λίτρα νερού σε διάφορα όργανα του Μαραντόνα. Δεν ήταν ο ασθενής που έπρεπε να δέχεται θεραπεία στο σπίτι», ήταν τα λόγια του ιατροδικαστή, Κάρλος Μαουρίσιο Κασινέλι.
Η δίκη θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούλιο και περίπου 120 μάρτυρες αναμένεται να καταθέσουν.
Το νερό και χΡώμα εκφράζει την ειλικρινή του ευγνωμοσύνη προς τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών και τον Charity Idols Κύπρου για τη σημαντική και υψηλής αξίας συμβολή τους στη φιλανθρωπική πρωτοβουλία «Φτιάξε μια Καρδιά για Μεγάλα Άλματα».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/11 @ 22:03
Η FIFA ανακοίνωσε τα γκρουπ δυναμικότητας, ενόψει της κλήρωσης για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026!
25/11 @ 21:17
Oλοκληρώθηκε η διάσκεψη τύπου του τεχνικού της Μονακό, Sébastien Pocognoli για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστική της League Phase του Champions League με την Πάφος FC
25/11 @ 20:28
Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Άρνε Σλοτ, τοποθετήθηκε σχετικά με τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του.
25/11 @ 20:05
Σε... λευκό τοπίο θα διεξαχθεί η αποψινή αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπόντο/Γκλιμτ και τη Γιουβέντους για την 5η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
25/11 @ 19:20
Ο Αλέν Σεν-Μαξιμέν συνδέθηκε με την εθνική ομάδα της Αϊτής ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά εξήγησε πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
25/11 @ 10:39
Απίστευτο σκηνικό στο Γιουνάιτεντ-Έβερτον, με τον έξαλλο Ιντρίσα Γκουέι να χτυπάει τον… συμπαίκτη του Μάικλ Κιν και να αποβάλλεται από τον διαιτητή, αφήνοντας την ομάδα του με 10 στο 13'!
BEST OF THEMASPORTS