ΥΠ. Οικονομικών: "Κάποιοι πλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους"

ΥΠ. Οικονομικών: "Κάποιοι πλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους"

Δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA από τον Υπουργό Οικονομικών Μάκη Κεραυνό για τις εξελίξεις όσον αφορά τις υποχρεώσεις των ομάδων στο κράτος και τις οφειλές τους.

Αναλυτικά:

«Ακόμα δεν υπάρχει οποιαδήποτε κατάληξη, γίνονται επαφές με τον έφορο φορολογίας. Αναμένουμε οι εταιρείες  ν’ ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Δεν έχουμε κάτι νεότερο, ετοιμάζονται τυχόν κατηγορητήρια. Εμείς αναμένουμε να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις όπως ο κάθε πολίτης. Ήδη κάποιοι έχουν πληρώσει, δεν χρειάζεται καμία απόφαση υπουργικού συμβουλίου. Υπάρχει ένα σχέδιο που είναι σ’ εξέλιξη το οποίο λειτουργεί…»

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Με τον Κέιν να κρατά την μπαγκέτα, η Μπάγερν πάει να «σπάσει» το… μονοπώλιο των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Με τον Κέιν να κρατά την μπαγκέτα, η Μπάγερν πάει να «σπάσει» το… μονοπώλιο των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Μια τριπλέτα που «φτιάχτηκε» για πολλά γκολ, αλλά είναι έτοιμη να μείνει στην ιστορία. Ένας Άγγλος «μαέστρος» και μια… συγχορδία από σκόρερ, με την Μπάγερν έτοιμη για ένα ιδιαίτερο ρεκόρ!