Μιχαήλ: "Ακόμα ένας Τελικός για την Νέα Σαλαμίνα"

Μιχαήλ: "Ακόμα ένας Τελικός για την Νέα Σαλαμίνα"

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Μιχαήλ.

Αναλυτικά:

Για τον στόχο της παραμονής: «Τα παιχνίδια λιγοστεύουν και η προσπάθεια δυσκολεύει. Έρχεται ένας άλλος τελικός για μας την Κυριακή. Θα παλέψουμε τον κάθε αγώνα μέχρι τέλους. Πρέπει να κερδίσουμε όσο το δυνατό περισσότερα παιχνίδια για να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Η θέση μας είναι δύσκολη. Έχουμε υποχρέωση να κυνηγήσουμε τις όποιες πιθανότητες».

Για τη διαιτησία: «Ζητήσαμε επιστολή για κάθοδο ξένων διαιτητών. Θεωρούμε δίκαιο να είναι ξένοι διαιτητές σε όλους τους αγώνες».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Φράγκος θα είναι σίγουρα απών όπως πιθανότατα και ο Σεργίου. Οι δυο διεθνείς έχουν επιστρέψει πίσω. Πάμε με δυο απουσίες συν τους μακροχρόνια τραυματίες».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΕΠΙΣΗΜΟ: Αποχωρεί από τον Άρη και μετακομίζει... ΑΕΛ!

ΕΠΙΣΗΜΟ: Αποχωρεί από τον Άρη και μετακομίζει... ΑΕΛ!

Ο Άρης ανακοίνωσε την αποχώρησή του Ζοέλ Νταμαχου από το πόστο του Τεχνικού διευθυντή και οδεύει προς την ΑΕΛ.