Βραδινό φιρμάνι: Δανεικός από την ΑΕΛ στην Ομόνοια ο Άγγελος Ανδρέου!
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Άγγελου Ανδρέου στην Ομόνοια με την μορφή δανεισμού!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Έκαμε σχετική δήλωση νωρίτερα σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο εκπρόσωπος τύπου Φανούρης Κωνσταντίνου. «Θα ξεκαθαρίσει αρκετά πράγματα ο κ. Κίρζης που αφορούν τα οικονομικά. Είναι μια καλή ευκαιρία για τον κόσμο του Απόλλωνα να ενημερωθεί».
Θυμίζουμε ότι η γενική συνέλευση της εταιρίας ήταν προγραμματισμένη για τις 16/12/2024, αλλά κρίθηκε σκόπιμο να αναβληθεί, επειδή ήταν κάπως έκρυθμη η κατάσταση στην ομάδα εκείνη την περίοδο.
Όταν έλαβαν την πρόσκληση τότε οι μέτοχοι, είχε γίνει λόγος για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου από τα 15 στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Τα τελευταία χρόνια, όπως λένε συνεργάτες του Νίκου Κίρζη, βάζει προσωπικά λεφτά ο ίδιος, όταν υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας της εταιρίας.
Είναι αυτονόητο ότι ο διοικητικός ηγέτης της εταιρίας, θα ρωτηθεί για το πλάνο διαχείρισης που έχει για το εγγύς μέλλον.