Για την απώλεια του Γενικού Διευθυντή και Γενικού Γραμματέα, Αυξέντη Ευαγγέλου που έφυγε από τη ζωή: «Έχουμε ζητήσει από την ΚΟΠ, όπως τηρηθεί μονόλεπτος σιγή. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα η προηγούμενη. Ευχαριστούμε και τις ομάδες για τις συλλυπητήριες ανακοινώσεις. Είναι μια τεράστια απώλεια για εμάς. Άφησε ένα τεράστιο αποτύπωμα με τις ενέργειες και δράσεις. Όσο πλούσιο και αν είναι το ελληνικό λεξιλόγιο είναι δύσκολο να αποτυπώσουμε την προσφορά του. Τα λόγια είναι περιττά. Δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του. Δεν πρόκειται να ξεχαστεί, αυτό είναι δεδομένο και το τονίζω. Άφησε μια κληρονομιά για τους επόμενους».
Για τον στόχο στο πρωτάθλημα: «Τα πράγματα έγιναν δύσκολα με τον τρόπο που τελειώσαμε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και ακόμη δυσκολότερα στο ντέρμπι με την Ομόνοια και την ισοπαλία. Με τις αποστάσεις που έχουν δημιουργηθεί, δεν τίθεται θέμα. Δεν πρέπει να σταθούμε στο παρελθόν, αλλά να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε. Πρέπει να παρουσιάσουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο το Σάββατο και να πάρουμε τη νίκη».
Για τα αγωνιστικά: «Πνευματικά και σωματικά πήραν όλες οι ομάδες τις απαραίτητες ανάσες, εμείς δεν είχαμε κάποιον που να απουσιάσει πέραν του νεαρού Ευρυπίδου. Μόνο ο Μιλίτσεβιτς είναι εκτός που είναι τιμωρημένος».
Για τον Ναούμ: «Έχει επιστρέψει, ήταν στον πάγκο στα προηγούμενα παιχνίδια, πήρε λίγο χρόνο συμμετοχής, περιμένει κι αυτός να του δοθεί η ευκαιρία. Φάνηκε άτυχος στο ξεκίνημα της σεζόν με τους τραυματισμούς του».
Για το γεγονός πως στην ΑΕΚ δεν αγωνίζονται Κύπριοι παίκτες: «Είναι μεγάλη συζήτηση. Αν χρειαστεί μπορούμε να την κάνουμε πολλές ώρες, για το τι πρέπει να αλλάξει και να γίνει για να επωφεληθεί και η Εθνική. Δεν θα πω εγώ τι πρέπει να γίνει, είναι θέμα που αφορά τα σωματεία και την ΚΟΠ. Συνήθως ακολουθούμε τα αρνητικά από την Ελλάδα, μακάρι να πάρουμε και το θετικό. Ήδη ο κόσμος της ανυπομονεί για τις επόμενες υποχρεώσεις της Εθνικής».