«Γι’ αυτό, οφείλουμε να πεισμώσουμε ακόμη περισσότερο και να συνεχίσουμε τον αγώνα μας»

«Γι’ αυτό, οφείλουμε να πεισμώσουμε ακόμη περισσότερο και να συνεχίσουμε τον αγώνα μας»

H ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ.

Ο απλός κόσμος της Α.Ε.Λ., πιστός στα ιδανικά του και αναλογιζόμενος την κρισιμότητα των στιγμών, δήλωσε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο «παρών» στο κάλεσμα του Σωματείου, μαζεύοντας εντός ολίγων ημερών ένα πολύ σημαντικό ποσό για την εκστρατεία οικονομικής εξυγίανσης.

Όμως, παρόλα αυτά, ο δρόμος είναι μακρύς για την επίτευξη του στόχου μας. Γι’ αυτό, οφείλουμε να πεισμώσουμε ακόμη περισσότερο και να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

Το να απελευθερωθεί η Α.Ε.Λ. από τα οικονομικά δεσμά του παρελθόντος δεν είναι θέμα μιας μικρής μειοψηφίας, αλλά ένα βαρυσήμαντο ζήτημα ολόκληρης της πόλης. Η Α.Ε.Λ. είναι η ζωντανή ιστορία της Λεμεσού, είναι το πάθος και η περηφάνια του Λεμεσιανού, είναι η ταυτότητα και η ιδιοσυγκρασία του. Είναι, επί της ουσίας, μια πραγματική ΕΝΩΣΗ που κρατά την πόλη ενιαία, παρά τις αλλαγές που φέρνει η νέα εποχή.

Ο λήθαργος στον οποίο ήμασταν βυθισμένοι τόσα χρόνια, οι δικαιολογίες, οι παρεξηγήσεις του παρελθόντος, ακόμα και τα λάθη που έγιναν φέτος, όλα πλέον ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα είναι η ώρα για έμπρακτη στήριξη. Εξάλλου, τα λεφτά που μαζεύονται δεν θα τα πάρει καμία διοίκηση ή κάποιος πρόεδρος συγκεκριμένα· τα χρήματα προορίζονται αποκλειστικά για την αποπληρωμή χρεών.

Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να εκπληρωθεί ο στόχος. Την Παρασκευή καλούμε όλο τον κόσμο της Α.Ε.Λ στο σπίτι μας στον ΕΝΑΕΡΙΟ όπου θα πραγματοποιηθεί σύναξη με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση του αγώνα μας.

Κλείνοντας, κάνουμε επίσης κάλεσμα σε αυτούς που έχουν πραγματικά την μεγάλη οικονομική δυνατότητα να συνεισφέρουν αλλά και σε όλους τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην πόλη, και ιδιαίτερα σε όλους όσους έχουν συνδεδεμένο το όνομα τους με την Α.Ε.Λ να συμβάλουν στον αγώνα μας.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ήρωας Λεάο στο Κάλιαρι και η Μίλαν ξανά στην κορυφή!

Ήρωας Λεάο στο Κάλιαρι και η Μίλαν ξανά στην κορυφή!

Με χρυσό σκόρερ τον Ράφαελ Λεάο, η Μίλαν κατάφερε να αποδράσει από την έδρα της Κάλιαρι για τη 18η αγωνιστική της Serie A και να μπει στο 2026 κοιτάζοντας από την κορυφή τους διώκτες της!