Themasports teamΟ Έντιν Τζέκο φωτογραφήθηκε για να μας δείξει τα «σουβενίρ» από τον τραυματισμό του στο πρόσωπο στον τελευταίο αγώνα της Βοσνίας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στα 39 του ο Έντιν Τζέκο όχι απλώς συνεχίζει να αγωνίζεται με την εθνική Βοσνίας, αλλά το κάνει και τραυματίας.
Δεν φτάνει που εμφανίστηκε στις υποχρεώσεις με το εθνόσημο παρότι προ μηνός υπέστη κάταγμα στο χέρι και φορά ακόμη γύψο, ο άσος της Φενέρμπαχτσε τραυματίστηκε και στο πρόσωπο στον αγώνα με τη Ρουμανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
Ο Τζέκο δέχτηκε κλωτσιά στο πρόσωπο από τον Μιχάι Ποπέσκου και ο ίδιος πόζαρε για να μας δείξει τα «σουβενίρ». Ράμματα στη μύτη, στο φρύδι και πρησμένα μάτια άφησε στον Βόσνιο φορ το χτύπημα, αλλά ο ίδιος δεν χαμπαριάζει.
«Όλα μέσα ή τίποτα», σχολίασε ο βετεράνος σέντερ φορ, που μετρά 67 γκολ σε 140 εμφανίσεις με την εθνική Βοσνίας.
Δείτε τις φωτογραφίες:
Πηγή: sport-fm.gr
Με δύο γκολ από τον Ζοάο Κορέια η Πάφος πήρε μεγάλη νίκη (2-1) με ανατροπή επί του Άρη, πάτησε κορυφή και περιμένει το ματς της Ομόνοιας την Κυριακή για να δει εάν θα παραμείνει εκεί.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/11 @ 15:05
Διεξάγεται την ερχόμενη εβδομάδα στην Πάφο το διεθνές αναπτυξιακό τουρνουά Εθνικών ομάδων Παίδων που διοργανώνεται από την ΚΟΠ σε συνεργασία με την UEFA για Εθνικές ομάδες Παίδων Κ-15.
19/11 @ 18:14
Ο Παναμάς προκρίθηκε στο Μουντιάλ του 2026. Μία ανεπανάληπτη επιτυχία για τον... εξωτικό παράδεισο της Κεντρικής Αμερικής που βρέχεται ανατολικά από τον Ατλαντικό και δυτικά από τον Ειρηνικό ωκεανό.
19/11 @ 17:48
Δείτε από το ΡΙΚ, τα στιγμιότυπα από τον χθεσινοβραδινό φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στην Εθνική Κύπρου των ανδρών και την Εσθονία.
19/11 @ 17:36
Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε με απομάκρυνση πόλεων–οικοδεσποτών του Μουντιάλ λόγω «ζητημάτων ασφαλείας», την ίδια στιγμή που ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε νέο πρόγραμμα διευκόλυνσης θεωρήσεων εισόδου για τους φιλάθλους.
19/11 @ 17:19
H Σκωτία προκρίθηκε απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά μετά το 1998 και το «Χάμπτεν Πάρκ» πήρε... «φωτιά».
19/11 @ 13:07
Η καινοτομία του Nations League της επόμενης χρονιάς είναι η διεξαγωγή τεσσάρων συνεχόμενων αγώνων από τις 24 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 6 Οκτωβρίου.
BEST OF THEMASPORTS