Ο «φάκελος Λοίζου» και το τρελό σενάριο για Απόλλωνα…
Από την περασμένη εβδομάδα, δεν κάνουμε άλλη δουλειά από την… λήψη μηνυμάτων από οπαδούς του Απόλλωνα, σε σχέση με το τρελό σενάριο να αγοράσει η ομάδα τους τον Λοίζο Λοίζου από την Ομόνοια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η πιο φρέσκια και νεανική έκδοση της Εθνικής Ελλάδος είναι εδώ! Μια ενδεκάδα βγαλμένη από το μέλλον κόντρα στην Σκωτία, η οποία έχει μέσο όρο ηλικίας τα 22,7 έτη!
Μάλιστα, κανένας παίκτης δεν είναι πάνω από 30 ετών, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να είναι ο γηραιότερος (29 ετών). Μικρότερος δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Καρέτσα, ο οποίος είναι 17.
Ο Χρήστος Μουζακίτης (18 ετών) είναι επίσης στην ενδεκάδα, κάνοντας το ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα, ενώ τις θέσεις των Μάνταλου και Ρότα πήραν οι Ζαφείρης (22) και Βαγιαννίδης(23).
Η σύνθεση αυτή μάλιστα έχει τον χαμηλότερο μέσο όρο στην ιστορία των επίσημων αναμετρήσεων της Εθνικής μας ομάδας και μόλις τον δεύτερο χαμηλότερο γενικά, καθώς τη σεζόν 1960/61 και με προπονητή τον Τρύφωνα Τζανετή, η Ελλάδα είχε παραταχθεί με ενδεκάδα που είχε μέσο όρο ηλικίας 22,3 έτη