Πρεμιέρα με πεντάρα για τη Νορβηγία

Πρεμιέρα με πεντάρα για τη Νορβηγία

Δίχως να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα, η Νορβηγία διέλυσε με 5-0 τη Μολδαβία εκτός έδρας, στην πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.

Η εθνική ομάδα της Νορβηγίας θέλει να επιστρέψει, επιτέλους, σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης και η προσπάθειά της στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 ξεκίνησε με εύκολο διπλό.

Οι Σκανδιναβοί διέλυσαν με 5-0 τη Μολδαβία εκτός έδρας και έκαναν πρεμιέρα με το δεξί, σε έναν όμιλο (9ος) όπου αναμένεται να κάνουν... πάρτι!

Πέντε διαφορετικοί σκόρερ για την ομάδα του Στάλε Σολμπάκεν, με τους Ρίερσον (5’), Χάαλαντ (23’), Άασγκααρντ (38’) και Σόρλοθ (43’) να καθαρίζουν το ματς από το πρώτο ημίχρονο και τον Ντόνουμ να τελειώνει το ματς στο 69’.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο (22/03)

Μολδαβία-Νορβηγία 0-5

(5’ Ρίερσον, 23’ Χάαλαντ, 38’ Άασγκααρντ, 43’ Σόρλοθ, 69’ Ντόνουμ)

Ισραήλ-Εσθονία (21:45)

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Τρίτη (25/03)

Μολδαβία-Εσθονία (19:00)

Ισραήλ-Νορβηγία (21:45)

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε τον τρόπο όπως αγωνιζόμαστε να νικάμε, υπέφερα με τους πέντε σέντερ φορ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε τον τρόπο όπως αγωνιζόμαστε να νικάμε, υπέφερα με τους πέντε σέντερ φορ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη δυσκολία του να ανατρέπεις το σκορ κόντρα σε μια καλή ομάδα, όπως η Σερβία, στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Βελιγράδι.

BEST OF THEMASPORTS