Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ» του supersport104 με τον Μάκη Νικολάου και Μαρίνα Αργυρού ήταν ο Μαρίνος Σατσιάς.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Κύπριος προπονητής μίλησε για την πρεμιέρα της Εθνικής μας ομάδας σήμερα κόντρα στο Σαν Μαρίνο και τι πρέπει να αλλάξει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Οι πιο σημαντικές του τοποθετήσεις:
Για τον αγώνα της Εθνικής μας απέναντι στο Σαν Μαρίνο: «Πιστεύω πως αυτό που θέλουμε όλοι να δούμε, είναι την Εθνική με άλλο αέρα. Ενθουσιασμό και πάθος. Θέλουμε να το δούμε αυτό στο παιχνίδι της για να ξεκινήσει με το δεξί η Εθνική. Είναι πολύ σημαντικό να αρχίσεις με τρίποντο. Θα μπεις με καλή ψυχολογία στα προκριματικά και θέτεις τις βάσεις για την συνέχεια».
Για την νοοτροπία της ομάδας: «Μπορεί να είδε κάτι στις προπονήσεις που δεν του άρεσε. Έχουμε την ίδια κουλτούρα και νοοτροπία με τους Έλληνες. Θα πρέπει να την αλλάξουμε. Τα τελευταία χρόνια πήραμε τα κάτω μας. Τώρα ήρθε η ώρα να το αλλάξουμε. Να δώσουμε ώθηση και αυτοπεποίθηση. Να αλλάξουμε την νοοτροπία μας».
Το ταλέντο στην Εθνική μας ομάδα: «Πάντα πίστευα πως είχαμε ταλέντο. Τώρα έχουμε ακόμη περισσότερο. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας. Να μην τα παρατάμε στους αγώνες μας. Αυτό πρέπει να αλλάξουμε και να κάνουμε ένα βήμα περισσότερο. Υπάρχουν παίκτες με αρκετά λεπτά στα πόδια τους. Παίκτες που αγωνίζονται και διαπρέπουν στο εξωτερικό. Γιατί να μην γίνεται και η ίδια δουλειά στην Εθνική; Η Εθνική πρέπει να γίνει ένα για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».
«Κάποιες φορές επειδή έχουμε καλύτερες Εθνικές απέναντι μας το 100% είναι λίγο. Θα πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση μας»
Η Εθνική του τότε, με την Εθνική του σήμερα: «Τον καιρό που αγωνιζόμουν είχε περισσότερους Κύπριους που αγωνίζονταν στις ομάδες τους και σε ομάδες που πρωταγωνιστούσαν. Άλλο ομάδες που πρωταγωνιστούν και άλλες που μάχονται για την σωτηρία τους. Είναι εντελώς διαφορετικό. Τώρα βλέπουμε να υπάρχουν παίκτες από πιο μικρές ομάδες. Αυτό μπορεί να επηρεάζει την όλη κατάσταση χωρίς να είναι απόλυτος»
Για τον όμιλο μας: «Δύσκολος ο όμιλος μας. Πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση μας. Πρέπει να τρέξουμε περισσότερο από τους αντιπάλους μας. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να έχουμε πάθος και περισσότερη ενέργεια και όχι απογοήτευση»
Για τον κόσμο: «Και εμείς σαν εξωτερικοί παράγοντες που είμαστε θα πρέπει να διαγράψουμε όλα αυτά. Είτε πάει καλά, είτε δεν πάει είναι η χώρα μας. Όλοι πρέπει να είμαστε κοντά της. Είναι η Εθνική μας, πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία μας. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα».
Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά στον Απόλλωνα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη (23/08, 20:00), προκειμένου η ομάδα να είναι πανέτοιμη για να ξεκινήσει με το... δεξί στη σεζόν 2025-2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/08 @ 09:18
Ο Νεκτάριος Τριάντης αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα «prospects» που εξετάζονται από την Εθνική Ελλάδος. Ο Ελληνοαυστραλός αμυντικός χαφ-στόπερ αποφάσισε να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο, ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο για τις μελλοντικές επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει των επόμενων κλήσεων.
13/08 @ 15:42
Ο Νεκτάριος Τριάντης πήρε την ελληνική υπηκοότητα και στην ΕΠΟ έλαβαν γνώση, με τον ποδοσφαιριστή να διεκδικεί μελλοντική κλήση από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Εθνική Ελλάδας.
05/08 @ 10:45
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών θα αντιμετωπίσει στις 6 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας την Εθνική Αυστρίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026
04/08 @ 10:48
Συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με τη Ρουμανία στις 9 Σεπτεμβρίου 2025 στο ΓΣΠ, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 (ώρα έναρξης 21:45).
29/07 @ 10:35
Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται καθημερινά ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας Κορασίδων Κ-17.
28/07 @ 13:15
Άρχισε την Κυριακή το προπονητικό καμπ της Εθνικής Κορασίδων Κ-17 στο Κοινοτικό Στάδιο Πελενδρίου.
BEST OF THEMASPORTS