Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ» του supersport104 με τον Μάκη Νικολάου και Μαρίνα Αργυρού ήταν ο Μαρίνος Σατσιάς.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Κύπριος προπονητής μίλησε για την πρεμιέρα της Εθνικής μας ομάδας σήμερα κόντρα στο Σαν Μαρίνο και τι πρέπει να αλλάξει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Οι πιο σημαντικές του τοποθετήσεις:
Για τον αγώνα της Εθνικής μας απέναντι στο Σαν Μαρίνο: «Πιστεύω πως αυτό που θέλουμε όλοι να δούμε, είναι την Εθνική με άλλο αέρα. Ενθουσιασμό και πάθος. Θέλουμε να το δούμε αυτό στο παιχνίδι της για να ξεκινήσει με το δεξί η Εθνική. Είναι πολύ σημαντικό να αρχίσεις με τρίποντο. Θα μπεις με καλή ψυχολογία στα προκριματικά και θέτεις τις βάσεις για την συνέχεια».
Για την νοοτροπία της ομάδας: «Μπορεί να είδε κάτι στις προπονήσεις που δεν του άρεσε. Έχουμε την ίδια κουλτούρα και νοοτροπία με τους Έλληνες. Θα πρέπει να την αλλάξουμε. Τα τελευταία χρόνια πήραμε τα κάτω μας. Τώρα ήρθε η ώρα να το αλλάξουμε. Να δώσουμε ώθηση και αυτοπεποίθηση. Να αλλάξουμε την νοοτροπία μας».
Το ταλέντο στην Εθνική μας ομάδα: «Πάντα πίστευα πως είχαμε ταλέντο. Τώρα έχουμε ακόμη περισσότερο. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας. Να μην τα παρατάμε στους αγώνες μας. Αυτό πρέπει να αλλάξουμε και να κάνουμε ένα βήμα περισσότερο. Υπάρχουν παίκτες με αρκετά λεπτά στα πόδια τους. Παίκτες που αγωνίζονται και διαπρέπουν στο εξωτερικό. Γιατί να μην γίνεται και η ίδια δουλειά στην Εθνική; Η Εθνική πρέπει να γίνει ένα για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».
«Κάποιες φορές επειδή έχουμε καλύτερες Εθνικές απέναντι μας το 100% είναι λίγο. Θα πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση μας»
Η Εθνική του τότε, με την Εθνική του σήμερα: «Τον καιρό που αγωνιζόμουν είχε περισσότερους Κύπριους που αγωνίζονταν στις ομάδες τους και σε ομάδες που πρωταγωνιστούσαν. Άλλο ομάδες που πρωταγωνιστούν και άλλες που μάχονται για την σωτηρία τους. Είναι εντελώς διαφορετικό. Τώρα βλέπουμε να υπάρχουν παίκτες από πιο μικρές ομάδες. Αυτό μπορεί να επηρεάζει την όλη κατάσταση χωρίς να είναι απόλυτος»
Για τον όμιλο μας: «Δύσκολος ο όμιλος μας. Πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση μας. Πρέπει να τρέξουμε περισσότερο από τους αντιπάλους μας. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να έχουμε πάθος και περισσότερη ενέργεια και όχι απογοήτευση»
Για τον κόσμο: «Και εμείς σαν εξωτερικοί παράγοντες που είμαστε θα πρέπει να διαγράψουμε όλα αυτά. Είτε πάει καλά, είτε δεν πάει είναι η χώρα μας. Όλοι πρέπει να είμαστε κοντά της. Είναι η Εθνική μας, πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία μας. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα».
Η Εθνική Κύπρου των ανδρών κοντράρεται απόψε (19:00) με το Σαν Μαρίνο στην «ΑΕΚ Αρένα» για την 1η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Mundial 2026 και το ThemaSports.com σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
21/03 @ 17:50
Η Εθνική Κύπρου των ανδρών κοντράρεται απόψε (19:00) με το Σαν Μαρίνο στην «ΑΕΚ Αρένα» για την 1η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Mundial 2026 και το ThemaSports.com σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
21/03 @ 17:35
Η αρχική ενδεκάδα του Ομοσπονδιακού μας προπονητή, Άκη Μάντζιου για το αποψινό (19:00) ματς της Εθνικής Κύπρου με αντίπαλο το Σαν Μαρίνο στην «ΑΕΚ Αρένα», για την 1η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Mundial 2026:
20/03 @ 23:53
Μεγάλη νίκη για την Κροατία κόντρα στη Γαλλία (2-0) και για τη Δανία απέναντι στην Πορτογαλία (1-0). Σούπερ ανατροπή για Γερμανία (1-2 στην Ιταλία), γλίτωσε η Ισπανία (2-1 στην Ολλανδία).
20/03 @ 23:51
Προβάδισμα ανόδου πήρε η Ουκρανία του Γιάρεμτσουκ, νικώντας με σκορ 3-1 και ανατροπή το Βέλγιο. Μεγάλα αποτελέσματα για Κόσοβο και Ιρλανδία.
20/03 @ 17:54
Μέλι…στάζει η ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού «Kicker» της Γερμανίας για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και την next generation των Ελλήνων διεθνών.
20/03 @ 17:37
Η Εθνική μας ομάδα Νέων Κ-19 αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 στο σημερινό φιλικό με την αντίστοιχη της Λευκορωσίας στο Στάδιο Εθνικού Άχνας.
BEST OF THEMASPORTS