Τρίβαμε τα μάτια μας! Tρελάθηκε ο δημοσιογράφος (VIDEO)

Τρίβαμε τα μάτια μας! Tρελάθηκε ο δημοσιογράφος (VIDEO)

Όσοι κάτσαμε να δούμε την εθνική Ελλάδος στον ψεσινό αγώνα με την Σκωτία, τρίβαμε τα μάτια μας για τον Κωνσταντίνο Καρέτσα!

Για να είμαστε ειλικρινείς, πριν μερικές εβδομάδες, όταν ο Γιοβάνοβιτς πήγε στο Βέλγιο να τον συναντήσει, για να τον πείσει να φορέσει να φορέσει την γαλανόλευκη, ακούσαμε για πρώτη φορά το όνομα του.

Πραγματικά μιλάμε για «παιδί – θαύμα»! Βγάλαμε το εν λόγω συμπέρασμα, βλέποντας τον μόνο για ένα ημίχρονο το ψεσινό ματς στον Πειραιά.

Δικαιολογημένα "τρελάθηκε" και ο συνάδελφος του "ΑΛΦΑ" Ελλάδος, που περιέγραφε το παιχνίδι, από μερικές «μαγικές» ενέργειες του 17χρονου Ελληνο-Βέλγου άσου.  

Π.Χ. 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ρομπέρτο Αμπονταντσιέρι: ο τερματοφύλακας-θρύλος της Μπόκα Τζούνιορς

Ρομπέρτο Αμπονταντσιέρι: ο τερματοφύλακας-θρύλος της Μπόκα Τζούνιορς

Στις 19 Αυγούστου 1972 γεννιέται στη Σάντα Φε της Αργεντινής ο Ρομπέρτο Αμπονταντσιέρι που θα αποτελέσει έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες της γενιάς του στην Αργεντινή, με περισσότερες από 370 συμμετοχές σε συλλογικό επίπεδο, κυρίως με την Μπόκα Τζούνιορς, και 46 με την εθνική Αργεντινής. Πάμε όμως να πιάσουμε την ιστορία από την αρχή.