Ομόνοια: Το ρεκόρ του Στεπίνσκι και η "καυτή" συνέχεια

Ομόνοια: Το ρεκόρ του Στεπίνσκι και η "καυτή" συνέχεια

Μετά την μεταγραφή του Ανδρόνικου Κακουλλή το «βάρος» στην επιθετική γραμμή της Ομόνοιας πέφτει στον Μάριους Στεπίνσκι.

Ο Πολωνός επιθετικός με το γκολ του κόντρα στην ΑΕΚ έφτασε τα 16 την φετινή περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις, σπάζοντας μάλιστα το προσωπικό του ρεκόρ που είχε με 15 τέρματα στην Ρουχ Χορζόφ.

Με ακόμα 9 αγωνιστικές να απομένουν, συν τα παιχνίδια Κυπέλλου ο Στεπίνσκι καλείται να συνεχίσει να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει τους στόχους της.

Ο Γιάννης Αναστασίου τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση αφού έχει στο οπλοστάσιο του ένα επιθετικό περιοχής ο οποίος έδειξε πως μπορεί να σκοράρει με οποιοδήποτε τρόπο.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Κίτρινη Προειδοποίηση: Αγγίζει τους 40 βαθμούς ο υδράργυρος - Πότε τίθεται σε ισχύ

Κίτρινη Προειδοποίηση: Αγγίζει τους 40 βαθμούς ο υδράργυρος - Πότε τίθεται σε ισχύ

Κίτρινη προειδοποίηση για ακραία μέγιστη θερμοκρασία, που αναμένεται να βρίσκεται στους 40 βαθμούς, σε περιοχές του εσωτερικού του νησιού, εξέδωσε για την Κυριακή το Τμήμα Μετεωρολογίας.