ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Κιτρινόμαυρος θρίαμβος ή ασπρόμαυρη αντίδραση; (Πιθανές ενδεκάδες)
Μεγάλη μάχη που μπορεί να κρίνει πολλά στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (18:00) για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.




Ο Φρανκ Ριμπερί πραγματοποίησε μία μαγική σεζόν το 2013, κατακτώντας κάθε πιθανό τίτλο με την Μπάγερν Μονάχου, ενώ η αγωνιστική του εικόνα, αλλά και οι αριθμοί του (11 γκολ και 23 ασίστ) του έδωσαν την ευκαιρία να διεκδικήσει με αξιώσεις το βραβείο της Χρυσής Μπάλας.
Παρόλα αυτά, το βραβείο κατέληξε εν τέλει στον Κριστιάνο Ρονάλντο, παρότι εκείνη τη σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα της La Liga ή το Champions League, με τον Πορτογάλο να καταγράφει σε 55 συμμετοχές ισάριθμα τέρματα και 13 ασίστ.
Ο Γάλλος θρύλος των Βαυαρών σχολίασε επικριτικά αυτή την εξέλιξη, τονίζοντας πως πρόκειται για μία μέγιστη αδικία για τον ίδιο, καθώς θεωρεί πως είχε πραγματοποιήσει μία τέλεια σεζόν.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις